Sobek1 30.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Witajcie Kasiu i Michale!!! Wszyscy tak chwalą wasz domek a ja niestety nie widzę zdję. Czy mogłabym gdzieś je obejrzeć??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.12.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Dla Ciebie i dla Twojej Rodziny... http://www.otofotki.pl/img5/obrazki/mkfd1232103524q.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa197020 27.01.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam! Widziałm przez przypadek zdjęcia Waszego domu. Jest poprostu rewelacyjnie. Wiem że zdjęcia usunęliście i nie dziwię sie ja tez juz nie wstawiam. Jestem na etapie urządzania domu i sprawia mi to duży kłopot. Mam taką serdeczna prośbę czy wysłali byście mi kilka zdjęc na mojego meila : [email protected] Bardzo bym była wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaderka 27.04.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Na priv mogę przesłać ci stronę biura projektowego,z którym współpracowałam. Witam, czy mogę prosić o namiar na biuro projektowe? dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts