AAAW 24.11.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Szacu dla Was, i za wnętrza i za porządek. PO PROSTU DECH MI ZAPARŁO! A mnie jeszcze ciekawi jakie królestwo ma ten mały bąbel z fotek? aha! już widzę! dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 24.11.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 uff już chyba ostatnie ZDJĘCIA USUNIĘTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.11.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 PIĘKNIEStawiam na to: jesteście architektami!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 24.11.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nie jesteśmy architektami:) Projekty wnętrz powstawały we współpracy z biurem projektowym. W pojemowaniu kolejnych decyzji bardzo pomagała mi wizualizacja pomysłów. Biuro spisało się świetnie a ja na pochwałę usłyszałam, że nie często pracowli (pracowały- bo to kobiety) z klientem, który był tak zaangażowany i już na wstępie tak dobrze wiedział czego chce:)Rzeczywiście rozpoczynając prace nad projektem miałam już ogólną wizję naszego domu. Chciałam aby wnetrza były nowoczesne ale nie zimne, laboratoryje. Przytulnosci naszym wnętrzom chciałam dodać poprzez dużą ilość drewna i to w zupełnie różnych odcieniach, miekkie, mile tkaniny i pojawiające się gdzie niegdzie kwiatowe lub biżuteryjne elementy dekoracyjne. Sami oceńcie czy się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 24.11.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 udało sie udało!!w salonie macie białe czy lekko szare ściany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 24.11.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 24.11.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Sami oceńcie czy się udało. Udało się na 6+ ! Na prawdę zachwycające wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 24.11.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kolor w salonie jest trochę dziwny- złamany biały. W różnym swietle wyglada inaczej. W rzeczywistości jest raczej ciepły. To kolor z mieszlanika i miał w proporcjach trochę wiecej pigmentu ciepłego niż szarego. Proporcja 8/6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 24.11.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kolor w salonie jest trochę dziwny- złamany biały. W różnym swietle wyglada inaczej. W rzeczywistości jest raczej ciepły. To kolor z mieszlanika i miał w proporcjach trochę wiecej pigmentu ciepłego niż szarego. Proporcja 8/6. Zresztą cały dom (poza pokojem córki) jest pomalowany tym samym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.11.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ja już nie mogę na te foty patrzeć. Takie obrazi dobre są dla ludzi o silnych nerwach. Oczywiście to tylko żart. Wnętrza są przepiękne. Dokładnie tak jak napisałaś.....nowoczesne, ale nie zimne. CUDO!!! Mam pytanko odnośnie zlewu. Czy to Teka Aura? Jeśli tak, to czy musiałaś robić w nim otwór na baterię? A podłoga w salonie, to co to za śliczności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 24.11.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 nie no takiego domu jeszcze tutaj na forum nie było Absolutnie idealny! Piękny! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.11.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 GRATULUJĘ, GRATULUJĘ, GRATULUJĘ Zaprawdę katalogowe wnętrza - to było pierwsze wrażenie. Ale przy dokładnym obejrzeniu stwierdziłam, że tam można mieszkać i się mieszka Przemyślane, dopracowane i żywe.... Czy mógłbyś wrzucić jeszcze rzuty domu i metraż, żeby to wszystko przełożyć na realia? Bardzo zachwycił mnie pokój córuni Poproszę o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi01 24.11.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Łazienka i pokój dla dziecka są śliczne, po prostu cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laurka 24.11.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ,,COŚ'' Przepięknościowego!!! Gratulację!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 24.11.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 GRATULUJĘ, GRATULUJĘ, GRATULUJĘ Zaprawdę katalogowe wnętrza - to było pierwsze wrażenie. Ale przy dokładnym obejrzeniu stwierdziłam, że tam można mieszkać i się mieszka Przemyślane, dopracowane i żywe.... Czy mógłbyś wrzucić jeszcze rzuty domu i metraż, żeby to wszystko przełożyć na realia? Bardzo zachwycił mnie pokój córuni Poproszę o jeszcze Bardzo dziękuję za miłe słowa:) Dom ma około 300m2. Ps. Jestem kobietą Mój mąż uczestniczył w pracach wykonawczych ale w kwestii projektu dał mi wolą ręke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Przepiekne wnetrza stworzylas Chyba mialas tez szczescie do wykonawcow ze potrafili to wszystko tak pieknie zrealizowac .Mozesz podac co to za projekt wg ktorego budowaliscie dom? Zycze wam wszystkiego dobrego w nowym domku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.11.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ps. Jestem kobietą a rzutów nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 24.11.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ps. Jestem kobietą a rzutów nie widzę... Rzuty są zamieszczone pod wiadomością. U mnie się wyświetlają. Nie wiem jak inni użytkownicy. Czy też nie możecie ich zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 24.11.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Przepiekne wnetrza stworzylas Chyba mialas tez szczescie do wykonawcow ze potrafili to wszystko tak pieknie zrealizowac .Mozesz podac co to za projekt wg ktorego budowaliscie dom? Zycze wam wszystkiego dobrego w nowym domku !!! To projekt indywidualny a wykonawcy trafiali sie różni. Niektórym podziękowaliśmy zanim jeszcze zaczęli pracować, z innych bylismy w 100% zadowoleni. Generalnie sprawdza się zasada "pańskie oko konia tuczy". Bylismy na budowie codziennie a czasem kilka razy dziennie. Kiedy inwestor patrzy na ręcę pracuje się pewnie gorzej ale za to dokładniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No powtórzę za wszystkimi poprzednimi wypowiedziami CUDOWNIE Nie wiem co jeszcze napisać bo mi dech zaparło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts