Ew-ka 24.11.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Gratuluję i podziwiam śliczne te wazony to własna robota czy kupione ? efekt koronki jest niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 24.11.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dziekuję. Wazony zostały wykone na zamówienie przez absolwentki krakowskiego ASP wydziału ceramiki. One tez wykonały za moją namową dekorację umywalki w łazience- element storczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dziekuję. Wazony zostały wykone na zamówienie przez absolwentki krakowskiego ASP wydziału ceramiki. One tez wykonały za moją namową dekorację umywalki w łazience- element storczyka. niezły pomysł z tym ASP kurczę ...nie moge sie napatrzec na Twoj domek- Kasiu własnie siedze z synową i Cie obgadujemy ...ale tak pozytywnie-oczywiście To biuro architektoniczne to tez z Krk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Czyli niech żyje ASP KBijan, jeszcze jedno pytanko: jak duży jest salon i kuchnia? Rzuty wczytują się przy przejściu do dziennika. A pamiętam, że kiedyś to już czytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kasia a mozesz napisac jeszcze cos wiecej o kominku?Jaki wklad z czego zrobiona jest ta "pólka" i ewentualnie dac namiary na wykonawce?Czy jest to jego projekt czy sami wymyslaliscie jego wyglad?Co prawda jeszcze nie zaczelam budowy ale twoj kominek bardzo mi sie spodobal wiec wole sobie zanotowac wykonawce Czy jestes zadowolona z tego jasnego gresu ?Czy nie jest ciezki w utrzymaniu czystosci?Jezeli polecasz to tez poprosze o wiecej danych Ogolnie to chyba mam tysiace pytan ale moze nie bede Cie zameczac juz w pierwszym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 25.11.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Przepieknie!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 25.11.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam Po prostu brak słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 25.11.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Z oczami jak pięciozłotówki oglądałam kolejne zdjęcia. I miałam wrażenie, że to katalog Ale macie piękny domek, urokliwe wnętrza. Podziwiam. Bardzo, bardzo mi się podoba u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolariska 25.11.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Co jest w doniczkach w kuchni na parapecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek i Ewa 25.11.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Pokój naszej córeczki http://farm4.static.flickr.com/3004/3052717995_84771fe3f6.jpg http://farm4.static.flickr.com/3238/3052717985_25277d0b41.jpg Przepiękne wnętrza , gratuluje dobrego smaku. Proszę napisz gdzie kupiliście lub kto wykonywał to żółte siedzisko w pokoju dziecięcym... pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 25.11.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ja już nie mogę na te foty patrzeć. Takie obrazi dobre są dla ludzi o silnych nerwach. Oczywiście to tylko żart. Wnętrza są przepiękne. Dokładnie tak jak napisałaś.....nowoczesne, ale nie zimne. CUDO!!! Mam pytanko odnośnie zlewu. Czy to Teka Aura? Jeśli tak, to czy musiałaś robić w nim otwór na baterię? A podłoga w salonie, to co to za śliczności? Tak. Zlewozmywak to dokładnie Aura z Teki. Otwory na baterię sa już wstępnie nawiercone w trzech miejscach. Widać to zaglądając od spodu. Nam pasowal otwór na środku i tam rozwierciliśmy go. Podłoga w salonie to merbau- deska lita sortowana na jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 25.11.2008 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Czyli niech żyje ASP KBijan, jeszcze jedno pytanko: jak duży jest salon i kuchnia? Rzuty wczytują się przy przejściu do dziennika. A pamiętam, że kiedyś to już czytałam Całośc otwartej powierzchni na dole ma niecałe 70m2. Salon jakies 35, jadalnia 14, kuchnia 14 i holl ze schodami jakies 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 25.11.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Kasia a mozesz napisac jeszcze cos wiecej o kominku?Jaki wklad z czego zrobiona jest ta "pulka" i ewentualnie dac namiary na wykonawce?Czy jest to jego projekt czy sami wymyslaliscie jego wyglad?Co prawda jeszcze nie zaczelam budowy ale twoj kominek bardzo mi sie spodobal wiec wole sobie zanotowac wykonawce Czy jestes zadowolona z tego jasnego gresu ?Czy nie jest ciezki w utrzymaniu czystosci?Jezeli polecasz to tez poprosze o wiecej danych Ogolnie to chyba mam tysiace pytan ale moze nie bede Cie zameczac juz w pierwszym dniu Kominek to troche zmodyfikowany projekt firmy chyba Spartherm ale nie jestem pewna. Tak wyglądał na zdjęciu. http://farm4.static.flickr.com/3043/3057761921_cc91379a99.jpg Wkład to Vulcano D z Hajduka, półka i szara płyta obok wkładu to gres w kolorze antracytowym i brązowo-miodowym kupiony w kaflach wielkoformatowych 100x50cm. Wykonawca jest ze śląska. Dostał gotowy projekt do wykonania. Gres na podłodze jest świetny. Jestem z niego w 100% zadowolona. Ma kolor jasno beżowy z delikatnie ciemniejszymi mazami. Nie ma kłopotu z utrzymaniem. Nie widac na nim plam i nie trzeba myć codziennie:) ale co kilka dni to już trzeba:) Wybierając gres miałam kilka kryteriów wyboru. Miał być w formacie 30x60, rektyfikowany, lapatto i z niską powtarzalnością wzoru w serii. Ten jest dokładnie taki i jest nieskromnie mówiąc boski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 25.11.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Żółte siedzisko wykonała moja mama, za co jestem jej baaardzo wdzięczna:) Materac i materiał kupiłam w hurtownii tapicerskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metis_ps 25.11.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dołączam do grona zachwyconych tym domkiem:).Mam kilka pytań:1. jakie wymiary, z jakiego drewna (czy jakies specjalnie impregnowane) jest wykonana podwieszana szafka w wiekszej lazience?Patrzac na gabaryty, jest dosc ciezka. W jakis sposob jest stabilnie przymocowana do sciany?Czy na priv moglabym dostac namiary na tego stolarza oraz poznac koszt wykonania tej szafki?Rozumiem, ze na dole posiada 1 wysuwana szuflade? 2. Gdzie udalo Ci sie kupic taka fantastyczna bielizne poscielowa (posciel, narzute i poszewki na jaski??). Uwielbiam fioletowy kolor:) Z gory dzieki za odpowiedzi:)PzdrAla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 25.11.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Gratuluję takich pomysłów! Wnętrza są bardzo gustowne i wysmakowane. Tchnie z nich doskonałe połączenie klasyki z nowoczesnością.Mam kilka pytań:- z czego masz zrobione powierzchcnie schodów?- co za materiał jest wokół wanny i przy wannie tuż nad podłogą?- jak zrobiliście tak niewidoczne połączenie gresu i desek w salonie?Dzięki za odpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanilla 25.11.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Powtórzę i tutaj - pięęęknie. Ja wiedziałam, że będzie pięknie I cieszę się, że w sobotę zobaczę te cudeńka na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 25.11.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dołączam do grona zachwyconych tym domkiem:). Mam kilka pytań: 1. jakie wymiary, z jakiego drewna (czy jakies specjalnie impregnowane) jest wykonana podwieszana szafka w wiekszej lazience?Patrzac na gabaryty, jest dosc ciezka. W jakis sposob jest stabilnie przymocowana do sciany?Czy na priv moglabym dostac namiary na tego stolarza oraz poznac koszt wykonania tej szafki?Rozumiem, ze na dole posiada 1 wysuwana szuflade? 2. Gdzie udalo Ci sie kupic taka fantastyczna bielizne poscielowa (posciel, narzute i poszewki na jaski??). Uwielbiam fioletowy kolor:) Z gory dzieki za odpowiedzi:) Pzdr Ala ad1. Szafka ma długosc 180cm. Głębokosc chyba około 50cm. Tak aby zmieściła się umywalka i bateria. Wysokości to odpowiednio 10cm górna i 20cm ta na dole. W tej dolnej są dwie szuflady odpowiednio pod każdą umywalką. Szafka wisi na trzech solidnych kątownikach, które ukryte są w konstrukcji mebla. Szuflady mają głębokość mniejszą niż 50cm i tym samym za nimi jest miejsce dla instalacji.Acha deska to limba czekoladowa.Nie jest impregnowana. Na razie nic sie nie dzieje. Ad2 Home & you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 25.11.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Gratuluję takich pomysłów! Wnętrza są bardzo gustowne i wysmakowane. Tchnie z nich doskonałe połączenie klasyki z nowoczesnością. Mam kilka pytań: - z czego masz zrobione powierzchcnie schodów? - co za materiał jest wokół wanny i przy wannie tuż nad podłogą? - jak zrobiliście tak niewidoczne połączenie gresu i desek w salonie? Dzięki za odpowiedzi! ad1. Schody to lita deska dębowa bejcowana i lakierowana ad.2 ten sam z którego jest zrobiona szafka- limba czekoladowa ad 3 gres i merbau połaczone sa na korku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 25.11.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Pieeekne... Napisz prosze co to za sofa w salonie, wymiary i cene (jesli mozna)? Z tego co widze, ma regulowane oparcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts