mario31 26.11.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witaj Kasiu! Cudny domek udało Wam stworzyć - nowoczesny, a jednocześnie ciepły i przytulny! Wnętrza urządzone z dużym gustem, a dodatki dobrane ze smakiem i wyczuciem - gratuluję! Jestem na etapie szukania płytek podłogowych, dlatego mam do Ciebie Kasiu ogromną prośbę o zdjęcie ze zbliżeniem gresu podłogowego - z tego co doczytałam to Grespania, tak?! I powiedz mi jeszcze proszę, jak Wam się korzysta z umywalki Loop&Friends w Waszej łazience, bo planuję taką w kibelku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 26.11.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 poprostu cudnie a nie ma takiego maluteńkiego kąta nie będe przeszkadzać a tak poważnie jestem pod wrażeniem i gratuluje powiedz mi w łazience to jest okrągła wanna tak ( co to za firma i nazwa proszę ładnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 No ze ja tu wczesniej nie dotalam Jest cudnie. Czy moglabym niesmialo prosic o namiary na speca od kominkow jesli jestescie zadowoleni z wspolpracy No i kilka pytan : Co to za lampy na scianie przy schodach? Gdzie kupowalicie lub szyliscie rolety rzymskie z salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma2008 26.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Wspaniały dom, piękne wnętrza i zdjęcia. Gratuluje! Na jednym ze zdjęć zauważyłam, że ściana w kuchni ma jakąś strukturę, bardzo fajnie to wygląda. Co to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Umywalki niestety albo stety takiej samej nie można kupić. To mój pomysł Umywalka jest z Villeroy&boch a storczyk był projektowany i wypalany na zamówienie:) no to jeszcze pomęczę i Ciebie i temat... rozumiem, że umywalka jest zwykła biała, potem nakłada się malunek i co dalej? jak to się wypala? kto to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Na początek spóźnione życzonka imieninkowe! Oglądam, podziwiam i zachwycam się jak tu wszyscy Gratulacje za styl, smak i niesamowite wyczucie barw i odcieni! Nie jeden architekt wnętrz chętnie by się podpisał pod Twoimi wnętrzami. No i jeszcze pean na temat stolarza - szafki łazienkowe genialne w swojej prostocie, trudne do wykonania! Czy drewno wokół wanny to samo, co szafki?? I jeszcze jedno pytanko natury technicznej: Czy umywalkę zakupiłaś szkliwioną, potem malowanie specjalnymi farbami i wypalanie? Czy już nie wypalałaś? Czy może inne rozwiązanie zastosowałaś by utrwalić rysunek? Pozdrawiam serdecznie! asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 26.11.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Siedze i niewiem co napisac??? Chyba tylko tyle- C.U.D.O!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.11.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Gratulacje! Wspaniale dobraliście wnętrze do kota!... Oglądając fotki z tak pięknego wnętrza upewniam się co do swoich wyborów. Merbau jest rzeczywiście ładne na podłodze. To chyba jest klepka, a nie deska, tzn. dośc wąska? Ech... chiałoby się być na tym etapie budowy! pozdrawiam ciepło, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Efilka i Ty mi nie powiedziałaś o tym wątku? Niech mnie kule biją (jakiś stary film ostatnio oglądałam, no co ) jeśli to nie są ABSOLUTNIE NAJPIĘKNIEJSZE wnętrza na forum! Bo że najoryginalniejsze umywalki (i to nie tylko to arcydzieło ze storczykiem) to już każdy widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.11.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Wyrazy uznania dla Pani domu i wszystkich pomocników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacki 26.11.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 wyrazy uznania dla włożonej pracy i pomysłowości. Też bym chciała tak mieszkać Kasiu pokaż blisko na czym wiszą rolety (sposób mocowania) i napisz coś więcej o tym proszę. Wszystkiego najlepszego z okazji imienin i ukończenia domu, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 26.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 O mój Boże! Marzę, żeby choć po części mieszkać tak jak Wy Aż brak mi słów z wrażenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 26.11.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 wnętrza cuuuudne bardzo spójne i kolorystyka super. Czy mogę prosić na priv o informację na temat kuchni (kto robił i jaka była przyblizona cena). Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.11.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Twoje wnętrza są wręcz idealne i będą moim natchnieniem i inspiracją - mega gratuluje za smak styl i gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.11.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 bossko!!!wszystko: kuchnia (marzę o takich szafkach częściowo schowanych w ścianach)łazienki (najbardziej podoba mi się szafka pod umywalkami)kominek, pokój małej, sypialnia....Gratuluję pięknego domku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.11.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Bardzo ładne wnętrza.Godne podziwiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.11.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 bardzo pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 27.11.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Pierwsze zdjecia myslalam ze to wizualizacja a jak juz doszlo do mnie ze nie to oczy przez cala pierwsza strone mialam jak piec pieciozlotowek - CUDOWNIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kasia - nic odkrywczego nie powiem - pięknie jest u Ciebie Pytanko donośnie tego fotela/szezlogna przy kominku? Gdzie go kupiłaś? I czy jest wygodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KBijan 27.11.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 witaj Kasiu wnętrza cudowne, dołaczam się do zachwytów Tych którzy juz "gościli" u Ciebie. Bardzo podoba mi się umywalka w górnej łazience-ta srebrna gdzie ja nabyłaś? pozdrawiam Małgośka Srebrna umywalka jest akurat w łazience na dole, ale to nie ma znaczenia:) To umywalka firmy DUNE. Na ścianie nad nią jest też dekor tej samej firmy z tego samego szkła co umywalka. http://www.dune.es Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts