maju 20.10.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Czy ma ktoś instrukcje obsługi w j.polskim do programotara buderus Logomatic ERC. Dali mi po niemiecku ija nic niefersztejen z tych robaczków Prośłbym o podesłanie jakiś skanów Pozdrawiam Maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 20.10.2003 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 sprobuj skonataktowac sie z dealeremhttp://www.buderus.pl/index1.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maju 20.10.2003 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Oj od jednego takiego go kupiłem miał szyld BUDERUS "Dealer główny" i twerdzi uparcie że nie ma po polsku i tyle, napisałem także na ogólny adres buderusa i też cisza..... Ale może masz racje uderze jeszcze do jakiegoś innego dealera.... Pozdrówka Marcin Majewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts