petrus65 24.11.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 WItajcie Właśnie odbieram od dewelopera mieszkanie. Na co zwrócic uwage? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus65 25.11.2008 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Czy trzeba sprawdzać każde gniazdko itd. Przecież jest gwarancja później też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarem 25.11.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witaj ja jestem świeżo po odbiorze i radze sprawdzić wszystko. Jeżeli odbierasz od developera to nie będziesz jeszcze miał prądu wiec gniazdka sobie podaruj, ale okna tj. jak się zamykają czy nic nie ociera czy są dobrze osadzone ( otwierasz do kąta 45’ i sprawdzasz czy same się nie zamykają). Radzę zwracać uwagę na wszystkie „pierdoły” bo gwarancja później jest ale lepiej przy samym odbiorze sprawdzić bo ci szybciej poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus65 25.11.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witaj ja jestem świeżo po odbiorze i radze sprawdzić wszystko. Jeżeli odbierasz od developera to nie będziesz jeszcze miał prądu wiec gniazdka sobie podaruj, ale okna tj. jak się zamykają czy nic nie ociera czy są dobrze osadzone ( otwierasz do kąta 45’ i sprawdzasz czy same się nie zamykają). Radzę zwracać uwagę na wszystkie „pierdoły” bo gwarancja później jest ale lepiej przy samym odbiorze sprawdzić bo ci szybciej poprawią. dzięki, nie ma prądu? a kiedy deweloper go włącza? dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarem 25.11.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 developer go nie wlacza, sam musisz sobie zalatwic prad, tak jak pisalem na swoim blogu. idziesz do firmy dostarczajacej prad, umawiasz sie na wizyte montera ktory montuje licznik pradu i wtedy masz prad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 03.12.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ja miałam najpierw podłączany prąd, dopiero odbiór. Niedawno był tutaj podobny wątek, poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts