Margoth1719503976 24.11.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Mam ocieplone fundamenty w ten sposób: cała widoczna część fundamentów (przed zasypaniem) jest pomalowaną na czarno (dysperbitem?) i ocieplona styropianem, siatką z zaprawą i folią kubełkową. W czasie ostatnich opadów deszczu, a potem śniegu między folię a styropian dostał się śnieg i tam zalega. Miejscami jest też lód. Czy to jest problem? Jeśli tak, to co powinna zrobić moja ekipa? Folia nie była jeszcze dostatecznie przymocowana do styropianu, dlatego tak się stało. Poza tym między styropianem a murem też chyba jest śnieg lub lód. Piszę "chyba", bo nie widziałam, ale jeśli od góry jest widoczna szpara między tymi warstwami, to chyba opady musiały się tam dostać. Poradźcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msbud1 24.11.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Nic chwilowo nie przeszkadza dysperbit zabezpiecza fundamenty ja takich rzeczy nie ruszam jak odwilż we środę przyjdzie to wszystko spłynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts