AMFI 24.11.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 poszukuję namiarów na sprawdzonego i nie za drogiego stolarza lub studia kuchennego ze stolycy lub okolic (kierunek otwock, mińsk maz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobrowczyk 24.11.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Mogę polecić Pana Sławka 609577264. Właśnie kończy składać moją kuchnię. To nie jest piersza praca stolarska jaką wykonuje dla naszej rodziny. Bardzo solidny fachowiec. 8 lat już użytkuję kuchnię, którą dla mnie zmontował i nie mam z nią żadnych problemów. W sumie to już trzecia kuchnia wykonana przez Sławka jaką miałem okazję użytkować. Nie wiem jak u niego z terminami, trzeba dzwonić i pytać. Robi też szafy, kładzie parkiety, wykonuje drewniane parapety. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts