Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy wysylac lotniskowce ?

Luc Skywalker

Recommended Posts

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Żarty żartami ale serio patrząc, to straszliwie żałosne jest to wszystko...

Czy taki ciąg przypadków może być przypadkowy?

Na litość, tyle ludzi zatrudnia Pałac i nie ma nikogo kto by sprawnie koordynował i dopilnował, by wszystko szło bez zgrzytów? :cry:

Drposiak, ale Pan Prezydent chce po swojemu i nie beda mu tam zadne przepisy i inni ludzie w drage wchodzic.... :roll:

Jest mi latwo sie smiac - jestem daleko :roll: ale czytajac internetowe wiadomosci i "Ogniem i Mieczem" z synem, co by polska kultura nasiakal....to tak jakos mi sie Pan Prezydent z Panem Kowalskim kojarzy.... :wink:

A co to jest ten Irasiad co o nim w podpisach pod forum ludzie pisza? :o

Echhhh! Piękne są zaiste Kaszuby , ale po tym co napisałeś jawią się jeszcze piękniejsze.

Zastanawiam się, czy nie żucić wszystkiego w diabły i przenieść się gdzieś w Twoje okolice, gdzie ludzie mogą być naprawdę tak szczęśliwi i nie wiedzieć co to Irasiad. :wink:

Szczęściarz :D

Hm....ja te Kaszuby to mam na odleglosc 8) 8) jakies 2 i pol godziny samolotem i jeszcze troche po polskiej drodze... i moze 5 dni w roku...

No to co to jest ten Irasiad?

Tu gdzie jestem na codzen to tego nie znaja.....IRA to i owszem, ale Irasiad to nie... :wink:

Maja

Było to tak:

Pies nazywał się Ira i miał sobie usiąść przed obliczem Jego "Wysokości" :D

Pan przewodnik powiedział:

- Ira! Siad!

Pies nic.

Przewodnik:

- Ira! Siad!

Pies nic.

Na co Jego "Wysokość":

- Irasiad jest dziś zdenerwowany !

I tak narodziła się nowa świecka tradycja do nazywania psów Irasiad.

Jeśli PiS wygra nowe wybory uchwali ustawę na mocy której wszystkim psom doda się "siad" po imieniu, bo "Najwyższy" mylić się nie może :D :D

Można mówić o pechu, o ostrzelaniu przez nieznanych sprawców mówiących po rosyjsku, zamarzniętych samolotach, o chorych cesarzach, o kumysie i wrzeszczących japońskich restauratorach. A i tak okazuje się, że to wszystko wina Palikota!!! :D

Ciekawy jestem jak ten Palikot załatwił ślepego snajpera ??? :o

Hm....ja te Kaszuby to mam na odleglosc 8) 8) jakies 2 i pol godziny samolotem i jeszcze troche po polskiej drodze... i moze 5 dni w roku...

No to co to jest ten Irasiad?

Tu gdzie jestem na codzen to tego nie znaja.....IRA to i owszem, ale Irasiad to nie... :wink:

Maja

Było to tak:

Pies nazywał się Ira i miał sobie usiąść przed obliczem Jego "Wysokości" :D

Pan przewodnik powiedział:

- Ira! Siad!

Pies nic.

Przewodnik:

- Ira! Siad!

Pies nic.

Na co Jego "Wysokość":

- Irasiad jest dziś zdenerwowany !

I tak narodziła się nowa świecka tradycja do nazywania psów Irasiad.

Jeśli PiS wygra nowe wybory uchwali ustawę na mocy której wszystkim psom doda się "siad" po imieniu, bo "Najwyższy" mylić się nie może :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale sie obsmialam :lol: :lol:

No to faktycznie mamy inteligentnego Prezydenta!!! :roll:

Czyli dobrze, ze te moje Kaszuby to na odleglosc ......

Wiedzialam: Irlandczyki jednak mieszali w tym swoje palce tluste od parowek wieprzowych....no bo kto by inaczej psa IRA nazwal....musial byc jakis desydent dzialajacy przeciwko jedynej i slusznej wladzy.... :wink: