ghs 24.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam. Wynająłem mieszkanie i jedyne sensowne rozwiązanie na podłogę, to panele. Mam jednak jedną niewiadomą. Na dole ścian jest coś takiego, jak na zdjęciu - nie wiem, jak to się nazywa - gzyms? lamperie? http://img227.imageshack.us/img227/5858/dsc0490gp7.jpg Ma toto niecałe 7 cm wysokości. Jak to zasłonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Krajewski 24.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No i zajebiocha , nie wydasz na jistwy przypodłogowe bo już masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.11.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Czy to są kafle?Na reszcie podłogi też masz kafle i czcesz je przykryć panelami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghs 25.11.2008 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nie wiem, jak to się nazywa, wygląda jak na obrazku. Tak czy inaczej zimne i twarde podłoże mi nie odpowiada, bo mam raczkujące dziecko. Nie wiem tylko, co zrobić z tym cokołem, skuć nie mogę, bo nie moje mieszkanie. Jakaś wysoka listwa może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 25.11.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Nie wiem, jak to się nazywa, wygląda jak na obrazku. Tak czy inaczej zimne i twarde podłoże mi nie odpowiada, bo mam raczkujące dziecko. Nie wiem tylko, co zrobić z tym cokołem, skuć nie mogę, bo nie moje mieszkanie. Jakaś wysoka listwa może?A myślisz że jak na to zimne położysz panele to one będą ciepłe?? Może jakaś wykładzina na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 26.11.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 to coś na dole to cokół, a właściwie cokolik... panel zawsze trochę cieplejszy niż zimna płytka czy co tam leży. Zwłaszcza jak na boso się chodzi Żeby poprawić sobie komfort położyłbym wykładzinęŻeby poprawić komfort i estetykę panele i wykładzinępewnie zamierzyłbym się na skucie wszystkiego.Jeśli nie wszystko to na pewno cokoły - ale nie mozesz kuć więc zrobiłbym po położeniu paneli wysokie listwy. Ale to wszystko wchodzi w kosztaReasumujac. W Twojej sytuacji ja kupiłbym w miarę przyzwoitą wykładzinę. Mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts