donstef 24.11.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Był podobny post ale ja z innej beczki.Nie zdążyłem zrobić dachu do jesieni i mnie zaskoczyły deszcze podczas deskowania dachu. Deski namokły i to konkretnie. Teraz chce położyć na deski folie wysokoparoprzepuszczalną (3000g/m2) bo za tydzień przychodzi dekarz z blachodachówką. Pytanie moje - czy deski mi nie zaczną pleśnieć jak na nie położę folie, czy wyschną? (deski są pokryte preparatem przeciwpleśniowym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Krajewski 24.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Kolego na chlerę CI mokre dechy kture po wyschnięciu będą od siebie odstawały , a przez powstałe przy schnięciu szczeliny praejdze mysz , kot , i inne robactwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 24.11.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Był podobny post ale ja z innej beczki. Nie zdążyłem zrobić dachu do jesieni i mnie zaskoczyły deszcze podczas deskowania dachu. Deski namokły i to konkretnie. Teraz chce położyć na deski folie wysokoparoprzepuszczalną (3000g/m2) bo za tydzień przychodzi dekarz z blachodachówką. Pytanie moje - czy deski mi nie zaczną pleśnieć jak na nie położę folie, czy wyschną? (deski są pokryte preparatem przeciwpleśniowym). Wyschna ,ale jak bedzie sucha pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimaw 30.11.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Kolego na chlerę CI mokre dechy kture po wyschnięciu będą od siebie odstawały , a przez powstałe przy schnięciu szczeliny praejdze mysz , kot , i inne robactwo . Folia ci się docelowo wszędzie poprzeciera. Podtrzymuję to co wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts