artur_w 24.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Mam pytanie, jak dobrać baterię umywalkową do umywalki a konkretnie chodzi mi o to żeby nie była za krótka (tuż przy tylnej ściance umywalki). Umywalka ma wymiary 47cm szeroka i 325 długość, jaka powinna byc długość wylewki żeby była wygodna?Czy polecilibyście baterie FERRO? Jaka jest jakość i żywotność ich baterii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 24.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Czy polecilibyście baterie FERRO? Jaka jest jakość i żywotność ich baterii? żywotność 3-4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samocha 21.11.2014 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 ja się podpisuję - Ferro mam w domu i po 4 latach wygląda i zachowuje się już średnio - chciałabym wymienić tylko nie wiem na co? - co polecacie - szukam raczej nowoczesnego "ciężkiego" designu i przede wszystkim czegoś co będzie solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 22.11.2014 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Mam baterię kuchenną Ferro z wyciąganą wylewką. Wylewka wymieniana już była trzy razy w ciągu 2,5 roku zawsze z tego samego powodu - cieknie na łączeniu wylewki i węża, ponieważ wykrusza się gwint wylewki. Faktem jest, że bateria raczej z dolnej półki - kosztowała ok. 200 zł. ALE ma pięć lat gwarancji. I te wszystkie wymiany wylewki odbywają się tak, że jak zaczyna cieknąć, dzwonię do serwisu i za trzy dni mam w skrzynce nową wylewkę. Tak więc mogę powiedzieć, że serwis Ferro działa - przynajmniej jeśli chodzi o tanie baterie Jak się skończy gwarancja, kupię "normalną" baterię. I na pewno nie będzie to Ferro Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts