Wojtas1956 25.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ostatnio wpadłem na pomysł , aby sprawić sobie kominek na gaz z butli ? Ciekaw jestem Waszej opinii na ten temat. Moze ktoś juz taki kominek ma ? Ładne to one i są , ale ceny z kosmosu . Napiszcie swoje zdanie o tym wynalazku . [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 25.11.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ostatnio wpadłem na pomysł , aby sprawić sobie kominek na gaz z butli ? Ciekaw jestem Waszej opinii na ten temat. Moze ktoś juz taki kominek ma ? Ładne to one i są , ale ceny z kosmosu . Napiszcie swoje zdanie o tym wynalazku . [/b] A w jakim celu chcesz wydać te pieniądze? Dla ładnego widoku obudowy chyba lepiej dać elektryczny (lub atrapę) bo płomień z gazu ni przypiął, ni przyłatał do palącego się drewna. Dla ogrzewania to chyba nie trzeba komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martino_martino 25.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 no no no przy takim kominku to się mozna rozerwać !!!!a tak poważnie nie boisz się eksperymentować jaką funkcję miałby spełniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 25.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Prościej taniej i wg mnie efektowniej to świeczke zaplic i postawić. Jak ktoś bardzo lubi to kilka świec. Czemu ma służyć taki kominek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gazio 25.11.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ja osobiście gazu do salonu bym nie wprowadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_p72 25.11.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 widziałem wiele kominków gazowych ale na gaz z butli hmmm... osobiście chyba bym się bał kombinacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts