Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mozaika kamienna do łazienki

Luomo

Recommended Posts

Witam wszystkich forumowiczów! Chciałbym kupić kafelki do łazienki, na razie wybór padł na mozaikę kamienną (dostępna na Allegro) http://www.allegro.pl/item484507954_mozaika_kamien_naturalny_kamienna_plytki.html (nr aukcji: 484507954). I wszystko byłoby ładnie, pięknie, tylko mam pewne wątpliwości jak te, piękne skądinąd, kafelki będą się sprawowały. Stąd mam do Was Drodzy Forumowicze pytania:

1. czy można tą mozaikę kłaść na ścianach wnęki prysznicowej?

2. czy kafelki pod prysznicem nie będą "załazić" kamieniem i innym tego typu ustrojstwem?

3. czy można takie mozaiki kłaść na podłodze i jak się one sprawują w tym miejscu?

Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedzi za wszystkie odpowiedzi (podpowiedzi) dotyczące mozajek kamiennych :D !

Pozdrawiam serdecznie! [/img]

[bylo o tym juz sporo, poszukaj.

Ja zamierzam to polozyc wdluz 2 scian na podlodze lazienki. Ale w takim miejscu zeby po tym nie chodzic i nie brudzic, nie zalewac woda. Mysle ze czyszczenie spoin moze byc uciazliwe, chyba nie ulozylabym tego pod prysznicem. Czytalam ze osoby majace mozaike klna na czym swiat stoi, bo czyszczenie po kapieli zajmuje wiecej czasu niz kapiel, a nie o to chodzi..

owszem wyglada super, ale ja z tych leniwych ;)

Witam wszystkich forumowiczów! Chciałbym kupić kafelki do łazienki, na razie wybór padł na mozaikę kamienną (dostępna na Allegro) http://www.allegro.pl/item484507954_mozaika_kamien_naturalny_kamienna_plytki.html (nr aukcji: 484507954). I wszystko byłoby ładnie, pięknie, tylko mam pewne wątpliwości jak te, piękne skądinąd, kafelki będą się sprawowały. Stąd mam do Was Drodzy Forumowicze pytania:

1. czy można tą mozaikę kłaść na ścianach wnęki prysznicowej?

2. czy kafelki pod prysznicem nie będą "załazić" kamieniem i innym tego typu ustrojstwem?

3. czy można takie mozaiki kłaść na podłodze i jak się one sprawują w tym miejscu?

Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedzi za wszystkie odpowiedzi (podpowiedzi) dotyczące mozajek kamiennych :D !

Pozdrawiam serdecznie! [/img]

W łazience mam wyłożone ściany kamieniem naturalnym i wiem ze kamient naturalny jest jak żywa istota w momencie gdy wylejemy jakiś płyn kolorowy na niego to on na pewno zmieni delikatnie odcień tak samo na przeciągu czasu również będzie zmieniał odcień za 4 lata nie będzie na pewno wyglądał tak samo jak dziś, poza tym ta aukcja pokazuje jakiegoś noname nawet nie wiadomo co to jest nie polecał bym tego produktu ale polecił bym marki takie jak Kerstone, Dune, Roca rock&rock petronio. Ja osobiście posiadam kerstona w łazience a natomiast co do utrzymania czystości są impregnaty specjalne które bardzo pomagają w utrzymaniu czystości