Luomo 25.11.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam wszystkich forumowiczów! Chciałbym kupić kafelki do łazienki, na razie wybór padł na mozaikę kamienną (dostępna na Allegro) http://www.allegro.pl/item484507954_mozaika_kamien_naturalny_kamienna_plytki.html (nr aukcji: 484507954). I wszystko byłoby ładnie, pięknie, tylko mam pewne wątpliwości jak te, piękne skądinąd, kafelki będą się sprawowały. Stąd mam do Was Drodzy Forumowicze pytania: 1. czy można tą mozaikę kłaść na ścianach wnęki prysznicowej? 2. czy kafelki pod prysznicem nie będą "załazić" kamieniem i innym tego typu ustrojstwem? 3. czy można takie mozaiki kłaść na podłodze i jak się one sprawują w tym miejscu? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedzi za wszystkie odpowiedzi (podpowiedzi) dotyczące mozajek kamiennych ! Pozdrawiam serdecznie! [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 25.11.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 [bylo o tym juz sporo, poszukaj. Ja zamierzam to polozyc wdluz 2 scian na podlodze lazienki. Ale w takim miejscu zeby po tym nie chodzic i nie brudzic, nie zalewac woda. Mysle ze czyszczenie spoin moze byc uciazliwe, chyba nie ulozylabym tego pod prysznicem. Czytalam ze osoby majace mozaike klna na czym swiat stoi, bo czyszczenie po kapieli zajmuje wiecej czasu niz kapiel, a nie o to chodzi.. owszem wyglada super, ale ja z tych leniwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 25.11.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 To ja mogę trochę pomóc To jest wątek o takich mozaikach, http://forum.muratordom.pl/mozaika-z-kamienia-naturalnego-w-mieszkaniu,t95432.htm Wyczytasz chyba wszystko a jak nie to służę radą i wiedzą na ten temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luomo 25.11.2008 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jestem bardzo wdzięczny za odpowiedzi:-) Mam nadzieję, że w przyszłości też będę mógł pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 25.11.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Luomo przesadzasz, tego kwiatu i pół światu, oczywiście cena jest atrakcyjna ale radze żebyś na probe kupił najpierw jeden plaster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulson 28.11.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Witam wszystkich forumowiczów! Chciałbym kupić kafelki do łazienki, na razie wybór padł na mozaikę kamienną (dostępna na Allegro) http://www.allegro.pl/item484507954_mozaika_kamien_naturalny_kamienna_plytki.html (nr aukcji: 484507954). I wszystko byłoby ładnie, pięknie, tylko mam pewne wątpliwości jak te, piękne skądinąd, kafelki będą się sprawowały. Stąd mam do Was Drodzy Forumowicze pytania: 1. czy można tą mozaikę kłaść na ścianach wnęki prysznicowej? 2. czy kafelki pod prysznicem nie będą "załazić" kamieniem i innym tego typu ustrojstwem? 3. czy można takie mozaiki kłaść na podłodze i jak się one sprawują w tym miejscu? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedzi za wszystkie odpowiedzi (podpowiedzi) dotyczące mozajek kamiennych ! Pozdrawiam serdecznie! [/img] W łazience mam wyłożone ściany kamieniem naturalnym i wiem ze kamient naturalny jest jak żywa istota w momencie gdy wylejemy jakiś płyn kolorowy na niego to on na pewno zmieni delikatnie odcień tak samo na przeciągu czasu również będzie zmieniał odcień za 4 lata nie będzie na pewno wyglądał tak samo jak dziś, poza tym ta aukcja pokazuje jakiegoś noname nawet nie wiadomo co to jest nie polecał bym tego produktu ale polecił bym marki takie jak Kerstone, Dune, Roca rock&rock petronio. Ja osobiście posiadam kerstona w łazience a natomiast co do utrzymania czystości są impregnaty specjalne które bardzo pomagają w utrzymaniu czystości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luomo 28.11.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts