wisia30 25.11.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jak w temacie.http://images29.fotosik.pl/298/259d2b32f9a053a3.jpgPoradźcie coś bo moi wykonawcy starają się, kombinują ale jednak to nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MITMAL 25.11.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Jest taka szpachłówka np. KellenPutz z Caparola; bądż Enduit-Deco z Semina. Są to masy do nakładania grubych warstw i ich puźniejszego modelowania. Co do techniki nakładania to już widze jak Twoi fachowcy powiedzą że jak taki mądry to niech sam przyjedzie i nałoży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 25.11.2008 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Oni próbowali, ale według mnie to na zdjęciu jest takie ostro podziobane, a przy tym dość płaskie, im natomiast wyszło takie bardziej wygładzone i odstające szpiczaste góry i doliny. Na razie próbują na płycie k-g, ale chcą to już robić bo właściwie to niewiele im jeszcze robót u mnie pozostało. Muszę się szybko decydować jak to ma wyglądać, zatwierdzić na tak lub na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.11.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Oni próbowali, ale według mnie to na zdjęciu jest takie ostro podziobane, a przy tym dość płaskie, im natomiast wyszło takie bardziej wygładzone i odstające szpiczaste góry i doliny. Może po podziobaniu trzeba to troszkę powalcować żeby spłaszczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 25.11.2008 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Tynkiem Knauf MP75.Byłam tam jeszcze raz na budowie i widzę że to spłaszczyli. Efekt nie jest może identyczny jak na zdjęciu, ale do przyjęcia, nawet fajnie wyszło. Jak macie jeszcze jakieś sugestie to czekam, bo to na razie próby na płycie k-g. Może jest to kwestia materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 25.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Może zamiast robić górki, zrobić doliny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisia30 25.11.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 tylko jak?Ja wiem, że oni może będą już wiedzieć jak, ale może mogłabym coś zasugerować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts