Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzię... sie podziały wszystkie stare ryje ?

selimm

Recommended Posts

Hej stare i młode ryjki. :)

Ja też juz zamieszkałem, we wrześniu. Chwilowo sam. Połowica, ciągle ta sama, ma dołączyć jak wykończę. Pewnie sam się, ;) bo konto to już dawno wykończyłem.

• Odpowiedzi 472
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja więcej straciłem przez zarabianie na dom i związane z tym wyjazdy, ale faktycznie teraz miało być drugie dziecko i się boję, bo kredyt nas lekko przydusi. ... ale dość mam już bycia "zdala"

wiesz Franki. ja właśnie po 10 latach biegania po świecie zaczynam działać na miejscu. dawno już zdałem sobie sobie sprawę, że czas stracony dla rodziny ni jak nie da się przeliczyć na zielone ( ani żadne inne kolory :wink: )

Dzieciaki są dzieciakami raz w życiu... smutne, ale prawdziwe niestety.

Pozdrawiam Cię i życzę Wesołych świąt.

hej

oorbus

• 4 weeks później...

wiesz Franki. ja właśnie po 10 latach biegania po świecie zaczynam działać na miejscu. dawno już zdałem sobie sobie sprawę, że czas stracony dla rodziny ni jak nie da się przeliczyć na zielone ( ani żadne inne kolory :wink: )

Dzieciaki są dzieciakami raz w życiu... smutne, ale prawdziwe niestety.

Czyli gorzej niż ja. Ja tylko 8 lat się włóczyłem. Tyle że może intensywniej. Zwłaszcza ostatnie 2 lata z tej włóczęgi - 3 razy po 3 tygodnie w domu na rok :( Rzuciłem zarabianie zielonych w odpowiednim momencie ;)

• 1 month później...
A widział ktoś Maksia???

No nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Luśka - moja żona zachwycona wizytą u Was. Za dużo by tutaj wymieniać pochwał pod Waszym adresem :lol: Rewizyta konieczna i koniecznie z nalewką :wink: . Oczywiście najwcześniej we wrześniu.

Maksiu żyje - poszukaj posty z nim jako autorem.