tomek1950 19.12.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Hej stare i młode ryjki. Ja też juz zamieszkałem, we wrześniu. Chwilowo sam. Połowica, ciągle ta sama, ma dołączyć jak wykończę. Pewnie sam się, bo konto to już dawno wykończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 19.12.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No a jako że jesteście Stare Ryjki - to zasługujecie przecież na porządne ode mnie życzenia z okazji Świąt i zbliżającego się Nowego Roku http://www.dancingsantacard.com/intro.php?user=1022513 Pozdrawiam wszystkie Stare Ryjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 19.12.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Ja więcej straciłem przez zarabianie na dom i związane z tym wyjazdy, ale faktycznie teraz miało być drugie dziecko i się boję, bo kredyt nas lekko przydusi. ... ale dość mam już bycia "zdala" wiesz Franki. ja właśnie po 10 latach biegania po świecie zaczynam działać na miejscu. dawno już zdałem sobie sobie sprawę, że czas stracony dla rodziny ni jak nie da się przeliczyć na zielone ( ani żadne inne kolory ) Dzieciaki są dzieciakami raz w życiu... smutne, ale prawdziwe niestety. Pozdrawiam Cię i życzę Wesołych świąt. hej oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.01.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 wiesz Franki. ja właśnie po 10 latach biegania po świecie zaczynam działać na miejscu. dawno już zdałem sobie sobie sprawę, że czas stracony dla rodziny ni jak nie da się przeliczyć na zielone ( ani żadne inne kolory ) Dzieciaki są dzieciakami raz w życiu... smutne, ale prawdziwe niestety. Czyli gorzej niż ja. Ja tylko 8 lat się włóczyłem. Tyle że może intensywniej. Zwłaszcza ostatnie 2 lata z tej włóczęgi - 3 razy po 3 tygodnie w domu na rok Rzuciłem zarabianie zielonych w odpowiednim momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skoczek 16.01.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 też chyba mogę się zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.01.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 też chyba mogę się zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.01.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 też chyba mogę się zameldować skoczek, jak Ty to zrobiłeś????? tyle lat, 18 postów i nadal tu zaglądasz???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.01.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 też chyba mogę się zameldować skoczek, jak Ty to zrobiłeś????? tyle lat, 18 postów i nadal tu zaglądasz???????? Usunięto mu posty? Rozdwojenie wirtualnej osobowości? (czyt. drugi login) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.01.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 tak czy siak to stary ryj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaggaa 27.02.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 to i ja się melduję pewnie nikt nie zapamiętał ale były czasy przesiadywania tu Pozdrawiam wszystkich dzempel :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skoczek 27.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 tak czy siak to stary ryj już mam 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Nie lubię o sobie myśleć jako o "starym ryju"... ale ... melduje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 27.02.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ho, ho, ho - a tak narzekali, że ich budowanie i wykańczanie wykończy! Znaczy nie takie ono straszne, skoro sie tyle Ryjków uchowało Serdeczności dla wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 27.02.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 A widział ktoś Maksia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.02.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A widział ktoś Maksia??? No nareszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Luśka - moja żona zachwycona wizytą u Was. Za dużo by tutaj wymieniać pochwał pod Waszym adresem Rewizyta konieczna i koniecznie z nalewką . Oczywiście najwcześniej we wrześniu. Maksiu żyje - poszukaj posty z nim jako autorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.02.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 To ja chyba tez powinnam sie odezwać, juz 6 latek tu zaglądam, ostatnio jakoś mniej ale teraz to nadrobię ) pozdrawiam "stare ryje", to prawie jak pierwsze spotkanie muratorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Luśka Kasiorek oj pamiętam to pierwsze spotkanie muratorowe, kolejne już mu nie dorównały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 28.02.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 bo to pierwsze spotkanie takie wyczekane było, długo pisaliśmy razem na forum a teraz na spotkaniach pojawia sie wielu nowych forumowiczów i powiem że juz nieco zagubiona tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Luśka, Kasiorek dobrze Was znowu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Whisper mógłby się odezwać, nie wiem co tam z jego pompą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts