Gość M@riusz_Radom 08.09.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 pozdrawiam "stare ryje", to prawie jak pierwsze spotkanie muratorowe To właśnie mnie natchnęło do ujawnienia się w avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbusiowa zona 13.09.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 a ja się łapię na stary ryj??? skoro mąż się łapie to ja chyba też mogę ryje nam się razem starzeją Frankai Majka Luśka BK ziaby mi tu brak i paru jeszcze ech jakie mam wspomnienia stąd ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 18.09.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 wpadłem w wolnej chwili po prawie 1,5 roku nieobecności na forum , myślę wskocze zobaczyć co tam w "Tylko dla samców" a tu taki post. pozdro dla wszystkich ryjów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.09.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 a jednak ekipa się znalazła, chociaż jeszcze paru maruderów zostało Ale dobrze, nawet bardzo dobrze wiem, że są też i tacy, co to się zalogowali w takim 2004, wytworzyli zawrotną ilość postów w ilości 25 a czytają forum regularnie do dzisiaj.... Taka beataj np.... Na pewno jest Was więcej Wyszedł z tego donos.... Ale trudno, to dla lepszej sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 19.09.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Jagna melduję się, piszę mało ale czytam regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbusiowa zona 20.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Jagna podkapowałaś mnie łobuzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ...no ..gdzie jesteście - stare trolle i dziady borowe ? te admin od starych pyszczków pozwolisz noworocznie powinszować wszystkim dzióbkom dzięki za pozwolenie jeszcze więcej usmiechów na tych jeszcze starszych ryjkach w 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 20.01.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Mój stary kropi ryj melduje się posłusznie Wreszcie mam normalny internet, teraz bd tu częściej wpadał... na żołędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.01.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 czołem Kochani......... Seluś całujem Ciem w dzióbek górny [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 21.01.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 czołem Kochani......... Seluś całujem Ciem w dzióbek górny [/u] Czołem !!! Fajnie Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 ...no ..gdzie jesteście - stare trolle i dziady borowe ? Tylko nie stare rozczochrańcu jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 14.05.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 jeńki...wielu nie widzę... Nefer, Daggulka, JoShi, Froschka, Selimm, sSiwy12, Barbarossa, Jamles, Mariusz Radom.....i wielu, wielu innych:( Ludzie!!! Gdzie Wy jesteście?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.05.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 jeńki...wielu nie widzę... Nefer, Daggulka, JoShi, Froschka, Selimm, sSiwy12, Barbarossa, Jamles, Mariusz Radom.....i wielu, wielu innych:( Ludzie!!! Gdzie Wy jesteście?! Czesc z tych, co wymienilas, siedzi na "konkurencyjnym" forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.05.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 jeńki...wielu nie widzę... Jamles, ...... Ludzie!!! Gdzie Wy jesteście?! a kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.05.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 kurde..dużo zmian tu widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.05.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 jeńki...wielu nie widzę... Nefer, Daggulka, JoShi, Froschka, Selimm, sSiwy12, Barbarossa, Jamles, Mariusz Radom.....i wielu, wielu innych:( Ludzie!!! Gdzie Wy jesteście?! Tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 17.05.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Też jeszcze tu bywam.Przyczyna jest prosta. Mam określoną ilość czasu, który zabiera mi teraz samo ładowanie i przewijanie stron. Konsekwencją tego jest to, że czytam dużo mniej i jeszcze mniej piszę. Przed tymi rewolucyjnymi zmianami, dokładnie w takim samym czasie, miałem więcej czasu zarówno na czytanie jak i pisanie.Aż tak nie „kocham” Redakcji FM, aby zmieniać przeglądarkę lub sprzęt – a takie „propozycje” padają w odpowiedzi na zgłaszane w tym zakresie „problemy”. Na innych forach ten problem „szybkości” nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Fakt - po zmianach na forum ja także bywam znacznie mniej, zwyczajnie szkoda mi czasu na czekanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.05.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Tu. A ja tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 17.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 no ja też zaglądam tylko na chwilę. Kurcze... myślałam, że forum to MY, ludzie, którzy tu zaglądają. Niestety okazuje się, że forum to redakcja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts