mayland 09.12.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Oooo i kuleczka się pojawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 10.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Młody stary ryj wita. Faktycznie jakoś ostatnio się przerzedziło na tym forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.12.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Stary ryj! Bywam, ale naprawdę z rzadka. Za chwile z budujacych wyląduje na forach remontujących -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.12.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 czyżbym został Liderem??????????????????? (nie ma sie z czego cieszyć - ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.12.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Sprawdziłem Majkę! Hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Namber one - pieknie. Pozdrawiam wszystkich i proponuję pieluchę już wymienić -)) PS: A tak w ogóle to pamietajcie że potem jest podatek gruntowy, podatek od nieruchomości, prąd, gaz, śnieg zimą.......itd,itd - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.12.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 czyżbym został Liderem??????????????????? (nie ma sie z czego cieszyć - ) A czemu nie Liderze? Tu przecież nikt nie zagląda w metrykę Nie myślałem, że naszego statecznego członka tutaj jeszcze "zobaczę". Szczerze mówiąc nie pamiętam jak się skończyła Twoja walka o zające za domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.12.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 ona sie nie skończyła trwa ME Poland -Ukraina chyba przyspiesza decyzje ministrów, prezydentów, i całej reszty notabli. Ale fajnie że czasami zaglądasz. Miło Cie widzieć, słyszeć i wspominać. PS: ale było teraz, ja piernicze....- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.12.2008 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 ja chyba też tutaj pasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.12.2008 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 ona sie nie skończyła trwa ME Poland -Ukraina chyba przyspiesza decyzje ministrów, prezydentów, i całej reszty notabli. Ale fajnie że czasami zaglądasz. Miło Cie widzieć, słyszeć i wspominać. PS: ale było teraz, ja piernicze....- Wiesz co zrobiła Gagata? (Dobrze kojarzę, że dotarłeś na imprezę u niej z lekkim opóźnieniem?) Ja bym nigdy nie wpadł na to. Spróbuję ją namówić by się pochwaliła. A potem znowu imprezka u niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.12.2008 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 A pamietasz jeszcze Piramidę we Wrocku? To były spotkania forumowiczów - prawda? Spontaniczne, piękne i autentyczne. -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.12.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 A pamietasz jeszcze Piramidę we Wrocku? To były spotkania forumowiczów - prawda? Spontaniczne, piękne i autentyczne. -) Ależ oczywiście Pamiętam to napięcie - kto się kim okaże. A propos "who is who" - największe zaskoczenie jak dla mnie to była Luśka (Łódź). Kolejna osoba której mi brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.12.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Eh.., no nie sposób nie przywitać się w tak szacownym Gronie I to szybko, bo chyba załapię się jeszcze na pierwszą piątkę! ..ale jak tak czytam swoje pierwsze posty to .. wierzyć mi się nie chce ile to się pozmieniało.. Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników Grilla Na Płocie, no i pozdrowienia od Kosiarza (kto to jeszcze pamięta ... oprócz Ciebie Frankai, oczywiście!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.12.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 I to szybko, bo chyba załapię się jeszcze na pierwszą piątkę! No i zepchnęłaś mnie z podium A tak mi się jakoś kojarzyło, że będziesz młodszym ryjem ode mnie Idę na "nasze podwórko" ze wspomnieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.12.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A będą nagrody...........???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.12.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Melduje się kolejny raz w tym wewątku. Chyba nagroda się staremu, mojemu ryjowi jakaś należy? No nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.12.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Czołem Komturze! Proponuję nagrody dla wszystkich Ryjów 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.12.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Czołem Komturze! Proponuję nagrody dla wszystkich Ryjów 2002 Gagata słusznie prawisz, Też się łapię. A tak w ogóle fajnie Cię znowu na forum zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 a to co? cztery zęby i pięćdziesiąt nóg? (zebranie ZBoWiD-u)? (bo przecież nie cztery nogi i piećdziesiąt zębów (krokodyl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.12.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 przed świętami roku tego stare ryje się zebrały, swoje grzechy (czy nie miłe?) z dawnych lat powspominały. włosy im sie przerzedziły i dziecisków... czyżby cztery? domy dawno postawione... co tu robić do cholery? nic, że wapno krew zmąciło, nie boją się ryje zimy! i wołają (cienkim głosem): my tu jeszcze pogrzeszymy! a mnie jednak się wydaje że nie dla was rajskie Ewy to co Wy prezentujecie to tylko łabędzie śpiewy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.12.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 kurcze a ja powinienem być wyżej w klasyfikacji, blisko 3000 postów mi skasowali i datę wstąpienia, jak mnie Redakcja w 2006 ostatni raz zbanowała i dalej nie lubią krytyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts