Kasiorek 02.03.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a pamietacie nasze czaty ? ilez godzinek sie przegadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 to były piękne czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 08.03.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 No to ja też się melduję. Rozmowna nie jestem, fakt ale wciąż czytam, czytam....Pozdrawiam i idę czytać dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.03.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ja cie kręce... jaka ekipa się tu zebrała.... pozwolicie się dołączyć? :D pozdrawiam m. ps. Luśka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no to dołączam do szacownej ekipy 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 i jesteśmy prawie Wszyscy w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.03.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wszyscy? a Opal jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wszyscy? a Opal jest? A Gaga2, Dobrzykowice, Kgadzina, Becik, Agacka, tdxls, Krystian ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 10.03.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 I jeszcze Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 i jeszcze oczywiście emems pozdr.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.03.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 i jeszcze oczywiście emems pozdr. m. Wydawało mi się, ze się tu meldowala, ale pewnie z KK mi się pomyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 10.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 wszyscy? a Opal jest? A Gaga2, Dobrzykowice, Kgadzina, Becik, Agacka, tdxls, Krystian ... Krzysiu G. czasami się pojawia jak potwór z Loch Ness, ale jest na NK a o Agacką to wiadomo.... po artykule miała odmienne że się tak wyrażę od Muratora zdanie na jego zawartość, trzeba by Majkę za język lub wąsy.... pociągnąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 wszyscy? a Opal jest? A Gaga2, Dobrzykowice, Kgadzina, Becik, Agacka, tdxls, Krystian ... Zawsze można użyć szukajki. A ten artykuł... Czy to chodzi o jakiś brak autoryzacji? Szukajka znalazł mi informacje, że artykuł ukazła się z zaskoczenia (przynajmniej Agacka nie wiedziała) i nie była z niego chyba zadowolna, ale nie wiem czemu. Szkoda bo Agacka była jedną z duszy tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 wszyscy? a Opal jest? A Gaga2, Dobrzykowice, Kgadzina, Becik, Agacka, tdxls, Krystian ... no przeca napisałam, że prawie wszyscy. Jagnę mogę przyciągnąć Do Agacki też mogę zadzownić i poprosić, żeby się od czasu do czasu pojawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Pokornie się melduję. Mieczotronixa brakuje. Eh mineli czasy półkompiołków w czatowskiej wannie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 11.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 ziabo droga pamiętasz te czaty? dziś już nikt tak nie czatuje ... zastanawiałam się co u ciebie bo dawno się nie odzywałaś Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.03.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 wszyscy? a Opal jest? A Gaga2, Dobrzykowice, Kgadzina, Becik, Agacka, tdxls, Krystian ... no przeca napisałam, że prawie wszyscy. Jagnę mogę przyciągnąć Do Agacki też mogę zadzownić i poprosić, żeby się od czasu do czasu pojawiła. ale wiesz jaka Agacka zacięta ale może trochę skruszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.03.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 wszyscy? a Opal jest? A Gaga2, Dobrzykowice, Kgadzina, Becik, Agacka, tdxls, Krystian ... Zawsze można użyć szukajki. A ten artykuł... Czy to chodzi o jakiś brak autoryzacji? Szukajka znalazł mi informacje, że artykuł ukazła się z zaskoczenia (przynajmniej Agacka nie wiedziała) i nie była z niego chyba zadowolna, ale nie wiem czemu. Szkoda bo Agacka była jedną z duszy tego forum dokładnie, chodzi o ten artykuł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 wszyscy? a Opal jest? A Gaga2, Dobrzykowice, Kgadzina, Becik, Agacka, tdxls, Krystian ... no przeca napisałam, że prawie wszyscy. Jagnę mogę przyciągnąć Do Agacki też mogę zadzownić i poprosić, żeby się od czasu do czasu pojawiła. ale wiesz jaka Agacka zacięta ale może trochę skruszała now wiem i faktycznie po takim czasie to może już cosik odpuściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 13.03.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 wszyscy? a Opal jest? A Gaga2, Dobrzykowice, Kgadzina, Becik, Agacka, tdxls, Krystian ... no przeca napisałam, że prawie wszyscy. Jagnę mogę przyciągnąć Do Agacki też mogę zadzownić i poprosić, żeby się od czasu do czasu pojawiła. ale wiesz jaka Agacka zacięta ale może trochę skruszała now wiem i faktycznie po takim czasie to może już cosik odpuściło Góralka..... z Niej zawzięta, z charakterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts