tomi510 25.11.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Poszukuje sprawdzonej osoby firmy która zaprojektuje i wykona ogród oraz instalację nawadniającą Żyrardów.z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 26.11.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Polecam swoje usługi. Jestem architektem krajobrazu. Wykonuję projekty ogrodów, najczęściej przy domach jednorodzinnych. Do urzadzenia ogrodu polecam sprawdzoną firmę wykonawczą, która wykonuje założenie zgodnie z projektem (także nawodnienie). Jestem z Warszawy.Kilku forumowiczów korzystało z moich usług, miin. w dzienniku kirgis jest kilka zdjęc z realizacji mojego projektu.( w galerii zdjęć - 'Marysia z archipelagu- budowa zakończona'). Także dla Ms. i Piomod robiłam projekthttp://forum.muratordom.pl/fotki-marysia-z-archipelagu-kirkris-relacja-zakonczona,t58223-660.htmPodam swój telefon, gdyby chcieli Państwo porozmawiać. 512-361-599.Pozdrawiam Marta Jankowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts