YANOOSH111 25.11.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam szanownych forumowiczów, Chciałbym podzielić się swymi pozytywnymi doświadczeniami ze współpracy z firmą Abikon z Gdyni. Zbudowali mi cały dom wg dostarczonego projektu. Budowa szła szybko i elastycznie mimo niezależnych od obu stron przeciwności losu. Mieszkam w nim już ponad rok. I rzecz chyba najbardziej przekonująca - reklamowana przez mnie poważna usterka tarasu została naprawiona bez zastreżeń mimo iż wymagała praktycznie przebudowy całego tarasu. Po prostu polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol_R 22.07.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Korzystając z okazji, że ktoś zaczął wątek na temat polecanej firmy budowlane - jeśli interesuje Was budowa domu w Warszawie i okolicach to polecam firmę budowlaną Auris z Warszawy - są terminowi i solidni. Miałem parę złych doświadczeń z poprzednimi ekipami i niestety budowa domu wyniosła nas wiecej, pewnei gdyby nie Auris budowa naszego domu jendorodzinnego trwałaby jeszcze do dziś. szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 22.07.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 a ja nie będę owijał w te sreberka i polecam SIEBIE BO JESTEM THE BEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts