m_arek 20.10.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 W zeszłym roku remontowałem dom.Za namową znajomego postanowiłem wybudować wiatę zamiast garażu.Stary garaż zamieniłem na dużą łazienkę,auto stoi pod wiatą.Podobno to lepiej dla samochodu.Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtonos 20.10.2003 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2003 Dla samochodu lepiej pod wiatą niż w ogrzewanym garażu, ale moim zdaniem najlepszy jest garaż bez ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 21.10.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2003 Ja chcę mieć tylko wiatę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 19.02.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 A dlaczego lepiej dla samochodu jest pod wiatą a nie w garażu? Zawsze myślałam, że garaż, ale żaden ze mnie kierowca. Może mi ktoś wytłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 19.02.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 U mnie jest garaż.Mąż twierdzi,że jego samochód musi stać w garażu .A czy to lepiej czy wręcz przeciwnie to prawdę mówiąc nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.02.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 A dlaczego lepiej dla samochodu jest pod wiatą a nie w garażu? Zawsze myślałam, że garaż, ale żaden ze mnie kierowca. Może mi ktoś wytłumaczy Najgorsze dla dróg i samochodów zimą jest tzw przechodzenie przez 0. Zamarznie, rozmarznie, zamarznie... Kiedy wjeżdżasz do OGRZEWANEGO garażu w czasie mrozu fundujesz swojej bryczce kolejne dodatkowe przejście przez 0. Oczywiście, przyjemniej jest wsiadać do ciepłego zamochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AndrzejS 02.03.2004 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Jeśli garaż to tylko nieogrzewany. Jesli na powietrzu jest -1 to w garażu tak samo. Jest to nierealne więc lepsza jest wiata. W ciepłym garażu zawsze rozpuszcza się lód i sól, a jak jest przymrożone to nic korozja nie bierze. Miało to znaczenie przy starszych samochodach, bo te teraz są w miare zabezpieczone. Chyba, że ktos wyjeżdża z garażu 2-3 razy w zimie a nie codziennie. Ale komfort z garażem ciepłym zupełnie inny; szyby czyste, ciepłoPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts