ila66 28.11.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Wartownik Ty też widzisz na zdjęciu blachę wychodzącą pod dachówkę ? na pierwszym zdjeciu widac wielkosc obrobki bocznej o wiele za malo pod dachowką uniemozliwia to wykonanie odstepu miedzy kominem i dachowką klin kosza ? jezeli go nie ma , woda wali a 100 procent za obrobke , niedawno wykonywalem proby w podobnej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 28.11.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dobra napisz na którym zdjęciu widać , że blacha wchiodzi pod dachówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 28.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Wartownik Ty też widzisz na zdjęciu blachę wychodzącą pod dachówkę ? na pierwszym zdjeciu widac wielkosc obrobki bocznej o wiele za malo pod dachowką uniemozliwia to wykonanie odstepu miedzy kominem i dachowką klin kosza ? jezeli go nie ma , woda wali a 100 procent za obrobke , niedawno wykonywalem proby w podobnej sytuacji Może być tak jak piszesz, klina nie ma raczej na 100 procent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.11.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 nie dobra tylko napisz gdzie płynie ta woda wskazana czerwoną strzałą proste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 28.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 płynie po kominie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 28.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Na tym jednym kominie przeciek jest od strony kosza, tu między innymi podejrzewał bym jakiś błąd (kosz napewno wchodzi na obróbkę kominową ) komin jest usytuowany za blisko kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 28.11.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 płynie po kominie pozdrawiam bardzo prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a co z drugim kominem, bez kosza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 28.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 nie dobra tylko napisz gdzie płynie ta woda wskazana czerwoną strzałą proste? Niewiem gdzie płynie bo słabo to na tym zdjęciu widać, ale też nie upieram się że może i tamtędy być przeciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 28.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 eeeeeeee myślałem że dłużej pociągniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 wiesz co? już nie kompromituj się, a jeżeli jesteś wykonawcą, to porzuć to i idź na kolanach do Częstochowy i kajaj się za wszystko co sp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 28.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a co z drugim kominem, bez kosza? też niestety cieknie (wartownik może mieć rację) ale nie powiedziane jednoznacznie że tylko taka jest przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 28.11.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 wiesz co? już nie kompromituj się, a jeżeli jesteś wykonawcą, to porzuć to i idź na kolanach do Częstochowy i kajaj się za wszystko co sp... Widzisz dyskusja z tobą nie ma najmniejszego sensu (pokaż mi jeszcze zdjęcie gdzie blacha wchodzi pod dachówkę ) masz racje jestem wykonawcą i też popełniam błędy. Ty za to jesteś idealny, tyle że o obróbkach kominów nic nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.11.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 tak powinien wyglądac dobry komin http://www.langheim.de/web/Galerie/Extravaganz/HD-Schornstein2.JPG tak na rozladowanie atmosfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 28.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 a jaka obróbka koło komina i wiadomo nawet gdzie woda cieknie - spływapiękny komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 28.11.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 tak powinien wyglądac dobry komin http://www.langheim.de/web/Galerie/Extravaganz/HD-Schornstein2.JPG tak na rozladowanie atmosfery czy to Twoja robótka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.11.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 tak powinien wyglądac dobry komin tak na rozladowanie atmosfery czy to Twoja robótka ? nieee , ale w germanii takie robilem , o czym nieraz juz na forum wspominalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 28.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A robiłeś jeszcze takie tylko z gąsiorami na narożach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ....masz racje jestem wykonawcą i też popełniam błędy. ... wiedziałem czyli to Twoja robota w takim razie proponuję do Watykanu, Częstochowa to za mało pewnie - rozebrać, typowe podaj tylko namiary na Siebie, żeby choć tego jednego Nieumiejętnego sfrustwowani inwestorzy unikali szkoda udzielać nauk tak zacietrzewionemu Wykonawcy, rynek Cię zweryfikuje out ps czyli nie potrafisz napisać, gdzie ta woda płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TOMASZQS 28.11.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ....masz racje jestem wykonawcą i też popełniam błędy. ... wiedziałem czyli to Twoja robota w takim razie proponuję do Watykanu, Częstochowa to za mało pewnie - rozebrać, typowe podaj tylko namiary na Siebie, żeby choć tego jednego Nieumiejętnego sfrustwowani inwestorzy unikali szkoda udzielać nauk tak zacietrzewionemu Wykonawcy, rynek Cię zweryfikuje out ps czyli nie potrafisz napisać, gdzie ta woda płynie Cwaniaczku rynek mnie weryfkuje dłużej niż ci się wydaje (jak na razie nie narzekam) nie mam zamiaru odpowiadać temu co wszystko wie swoje przypuszczenia mam i zachowam je dla siebie, a tobie radzę najpierw dokładnie przestudiuj zagadnienie (na miejscu) nim zaczniesz szczekać na forum. Dyskusję z tobą uważam za zamkniętą. z piekarzami możesz sobie porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts