secam 26.11.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 CO KUPIĆ ŻONIE POD CHOINKĘ mam budowlany brak inwencji twórczych..... może coś wymyślicie. p.s. od razu zaznaczę że z palety cementu, parapetów czy paneli do pokoju nie do końca będzie zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 26.11.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 karnet na wizytę w SPA - jest we wrocku SPA Tołpa i Spa Jelenia struga - mozna kupić karnety - przyznam że za 200zł juz mozna miło spędzić czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.11.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 bieliznę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 26.11.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 tydzień w górach? oczywiście razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.11.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 kurcze widzę że muszę dać jeszcze wyjaśnienie - żonka jest w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 26.11.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 no to kilo ogórków kiszonych albo śledzie???? a tak naprawdę to chyba najpewniej Twoja żona potrzebuje spokoju, relaksu i odprężenia... a tu to sam najlepiej wiesz... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.11.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 hehe - a co dla przyszłej pani matki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 26.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 jak najbardziej SPA aktualne bo sa zabiegi dla przyszłych mam "Masaż odprężająco - tonizujący dla kobiet w ciąży" zreszta możesz zadzwonić i się dowiedzieć http://www.tolpaspa.pl/pl/contact/ warto w ciązy poczuć się kobietą a nie tylko przyszłą matką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 26.11.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Torciu- jak karnet zamówisz to przyslą kurierem ładnie zapakowany nie musisz nawet wstawać od kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.11.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 CO KUPIĆ ŻONIE POD CHOINKĘ mam budowlany brak inwencji twórczych..... może coś wymyślicie. p.s. od razu zaznaczę że z palety cementu, parapetów czy paneli do pokoju nie do końca będzie zadowolona Słuchać, słuchać i jeszcze raz słuchać. Rękę sobie dam uciąć, że Twoja żona na okrągło daje Ci wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.11.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 ja swojej kupiłem zapas suszu z selera na cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 26.11.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 ja swojej kupiłem zapas suszu z selera na cały rok to ja juz chyba wolałabym palete cementu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 ja swojej kupiłem zapas suszu z selera na cały rok to ja juz chyba wolałabym palete cementu cement wyszedł. Mogę Ci ofiarować w ramach gwiazdki cztery pustaki ceramiczne u 220, worek wapna (napoczęty), 14 palet drewnianych lekko uzywanych i kawałek rynny. Do wyboru do koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.11.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 no to kilo ogórków kiszonych albo śledzie???? ostatnio dobrze jej wchodzi wszystko co tłuste, kiełbasa, pasztet, salami syr topiony i takie tam inne - może jej ładnie słoik smalcu zapakuję a tak naprawdę to chyba najpewniej Twoja żona potrzebuje spokoju, relaksu i odprężenia... a tu to sam najlepiej wiesz... pzdr oj świete Twe słowa ja swojej kupiłem zapas suszu z selera na cały rok to ja juz chyba wolałabym palete cementu kawą się ofefłałęm przez was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 26.11.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 cement wyszedł. Mogę Ci ofiarować w ramach gwiazdki cztery pustaki ceramiczne u 220, worek wapna (napoczęty), 14 palet drewnianych lekko uzywanych i kawałek rynny. Do wyboru do koloru ja poprosze te pustaki ale pomalowane na zielono w różowe kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ja bym swojej dał: worek cementu zbrylonego (i niech ona się martwi co z nim zrobić) półtora worka wapna (to sobie w ogródku rozsypie) rynne 130 wiśniową, lekko uszkodzona bo nie mogę zwrócić do hurtowni (kwiatków se kobiecina nasadzi) lepik do smarowania na zimno (darmowy piling) trochę taśmy do naprawy membrany (mi już nie potrzebna) paczkę gwoździ miedzianych (sprzeda na złom to sobie coś kupi pod choinke) Ja chyba za dobry jestem dla swojej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.11.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 PRZEZ TAKICH JAK TY INSTYTUCJA MĘŻA I PANA DOMU PADŁA NA PYSK. WSTYDŹ SIĘ. Kiedyś kobiety cieszył zwykły guzik lub wykałaczka a teraz? rynny im dawaj, cementy, wapna. Zabanować stukpuka, dla przykładu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 PRZEZ TAKICH JAK TY INSTYTUCJA MĘŻA I PANA DOMU PADŁA NA PYSK. WSTYDŹ SIĘ. Kiedyś kobiety cieszył zwykły guzik lub wykałaczka a teraz? rynny im dawaj, cementy, wapna. Zabanować stukpuka, dla przykładu!!!! czytam i uszom nie wieżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 26.11.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 zbrylonego cementu mam tyle że połowie żon na forum mogę zrobić prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.11.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 zbrylonego cementu mam tyle że połowie żon na forum mogę zrobić prezent Było mówić wcześniej, przydałby mi się jako utwardzenie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts