Agduś 27.11.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A jeżeli teleskop, to w zeszłym roku kupiliśmy Celestron Powerseeker 76 AZ - fachwiec rzekł, że to najlepszy kompromis pomiędzy ceną a jakością. Oczywiście dla amatora. Pewnie fachowcowi będzie mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.11.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A może coś takiego http://www.allegro.pl/item486658942_najwieksza_sofa_fatty_3xl_oryg_meble_fatty.html http://www.allegro.pl/item486658959_z_mysla_o_mamach_i_dzieciach_fatty_snake.html http://www.allegro.pl/item486658989_najwygodniejsze_meble_do_pracowni_fotel_2xl_grat.html Ja bym się tam nie obraziła za taki prezent... Fotele nie powiem - faktycznie fajny pomysł . Tylko że w chwili obecnej to za mało miejsca w domu ..... a do nowego to się nie wcześniej jak za półtorej roku przeprowadzimy. Ale zeby nie było że nie myslę o wygodzie żony to parę dni temu kupiliśmy dużą sypialnię żeby się jej dobrze spało sypoialnia ma być docelewo do nowego domku a teraz stoi w mieszkaniu na środku stołowego pokoju - pozytywna strona takiego układu to że nie będzie już nalotów i imprez rodzinnych - bo nie ma gdzie A jeżeli teleskop, to w zeszłym roku kupiliśmy Celestron Powerseeker 76 AZ - fachwiec rzekł, że to najlepszy kompromis pomiędzy ceną a jakością. Oczywiście dla amatora. Pewnie fachowcowi będzie mało. A powiedz mi a jak się wam sprawuje teleskop - oglądacie ? da się coś przez to zobaczyć ?? (mam na myśli niebo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 27.11.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 My używaliśmy fotela Hauck Glider http://www.preciouslittleone.com/acatalog/HKGBB.html Świetna sprawa. A jak potem będzie się wygodnie mecz w nim oglądało - hoho !!! Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.11.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Poważna sprawa - prezent dla kobiety, do tego w ciąży, czyli drażliwej i humorzastej.Ja przez kilka lat dostawałam od męża na gwiazdkę malutkie pierścionki. Kiedyś się odważyłam i powiedziałam, że lubię duże. Od tej chwili nie dostaję żadnych. A co do pomysłów na prezenty jestem za SPA, karnetem do kosmetyczki albo niewolnikiem spełniającym zachcianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Poważna sprawa - prezent dla kobiety, do tego w ciąży, czyli drażliwej i humorzastej. Ja przez kilka lat dostawałam od męża na gwiazdkę malutkie pierścionki. Kiedyś się odważyłam i powiedziałam, że lubię duże. Od tej chwili nie dostaję żadnych. Kiedyś mój tata zaczął przynosić mojej mamie śniadanie do łóżka. Jak się poskarżyła, że śpi na gryzących okruchach, bo jej przynosi kanapki bez talerzyka, to się obruszył i przestał jej robić śniadanie. Pamiętajcie dziewczyny. Lepsze jest wrogiem dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.11.2008 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 tak tak piszcie dziewczyny poznanie waszego zdania co do prezentów to wiedza bezcenna niesamowite jak nasze męskie spojrzenie się różni ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.11.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 na pewno nie żadne gary, sprzęt agd itd... pomysł spa rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 na pewno nie żadne gary, sprzęt agd itd... pomysł spa rewelka Dziewczyny co Wy z tym SPA? Gdyby mi to żona zafundowała to bym jej plecak spakował i do mamusi odesłał A nie myslicie że taką wizyte w SPA małżonka odbieże:, że jest nie atrakcyjna, zaniedbana, mało sexowna? i że tylko tydzień chemii zrobi z nią porządek? Można sobie samobója strzelić?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kup jej tę wędkę i wytłumacz że dzięki temu nie umrzecie z głodu oraz że nie rozstaniecie się nigdy z powodu Twojej zdrady wszak każdy wie, że lepiej łazić na ryby niż na baby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 27.11.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Obdarowanie karnetem do SPA, niesie dokładnie takie samo ryzyko, jak obdarowanie mydłem , tym bardziej, że scenariusz podany przez stukpuk, jest bardzo prawdopodobny. A jak po powrocie, ktoś zapyta, czy było zamkniete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ale to chodzi o masaż, relaks, odprężenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 27.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ale to chodzi o masaż, relaks, odprężenie.... Czyżby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 hmmmmmmmmmmm, zawsze odnoszę wrażenie, że moja ukochana odpręża się szorując wannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 27.11.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 zreszta kto jak kto ale żona która zaciązyła (raczej nie w niepokalany sposób) chyba wierzy mężowi że jest dal niego atrakcyjna no i w SPA chodzi właśnie o relaks o to że ktoś koło nas biega i pilnuje żeby nam było super hiper komfortowo i wygodnie. Co do wyboru SPA we wrocku to podpowiem że w Tołpa pracuja raczej panie a w Jeleniej Strudze raczej panowie - może to być jednym z argumentów do wyboru konkretnego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a to już zapadła decyzja o SPA? Ja Ci mówię - wędka i tylko wędka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Obdarowanie karnetem do SPA, niesie dokładnie takie samo ryzyko, jak obdarowanie mydłem , tym bardziej, że scenariusz podany przez stukpuk, jest bardzo prawdopodobny. A jak po powrocie, ktoś zapyta, czy było zamkniete? Albo: chłop biedny(bo trzeba zabulić za te SPA),zmęczony (po rybach), się namęczy (zamówi przez internet i przyniesie kurier) ten karnet SPA, i..... niech wam bedzie ,że nie odbieże to za brak atrakcyjności......i sobie tam pójdzie, pomoczy się w borówkach, błotem wysmaruje.......fryzure zmieni...........wszystko pęknie, cacy............. i....... Wraca uśmiechnięta, szczęśliwa, zrelaksowana, odmłodzona (tu bym się kłucił) i czeka na reakcje mężusia kochanego i .................. i........mąż zapomniał ją pochawalić i nie zuważył różnicy!!!!!!!!!!!!!!! Reakcja żony i mina męża=BEZCENNA To już lepiej jej ten pierścionek kupić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a to już zapadła decyzja o SPA? Ja Ci mówię - wędka i tylko wędka No pewnie! jak jej nie przypasuje to zostanie dla Ciebie!!!!!! Nic nie myślisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 27.11.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 a to już zapadła decyzja o SPA? Ja Ci mówię - wędka i tylko wędka dobry kij moze być droższy od wizyty w SPA - to po pierwsze. a po drugie później posiadaczka kija moze twierdzić że wybiera się na łowienie z przerębla nocą i wybyć na weekendowy wypad zostawiając małżonka z wrzeszczącym potomkiem Na dodatek moze wrócić bez trofeum w postaci ryby (jak czyni większośc mężczyzn ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 wędka, achhh, z taką wędką to można na całą noc przepaść i po powrocie powiedzieć, że ryba nie brała... TAK, WĘDKA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.11.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 posiadaczka kija moze twierdzić że wybiera się na łowienie z przerębla nocą i wybyć na weekendowy wypad zostawiając małżonka z wrzeszczącym potomkiem NIE WIERZYĆ GABY - JAK ŚWIAT ŚWIATEM ŻADNA BABA JESZCZE NIE WYRĄBAŁA PRZERĘBLA I NIGDY NIC NIE ZŁOWIŁA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts