agnieszkakusi 27.11.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 sSiwy, o czym Ty myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.11.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 zreszta kto jak kto ale żona która zaciązyła (raczej nie w niepokalany sposób) chyba wierzy mężowi że jest dal niego atrakcyjna no i w SPA chodzi właśnie o relaks o to że ktoś koło nas biega i pilnuje żeby nam było super hiper komfortowo i wygodnie. Co do wyboru SPA we wrocku to podpowiem że w Tołpa pracuja raczej panie a w Jeleniej Strudze raczej panowie - może to być jednym z argumentów do wyboru konkretnego miejsca. z tego co pamiętam to metoda nie była niepokalana Co do wyboru SPA we wrocku to podpowiem że w Tołpa pracuja raczej panie a w Jeleniej Strudze raczej panowie - może to być jednym z argumentów do wyboru konkretnego miejsca. Gaby pytanie z grupy szczerych - Kobiety wolą jak je masuje facet czy kobitka ?? i pytanie drugie za ile trzeba wykupić mniej więcej taki karnet żeby wyjść z takiego spa zadowolon(ą) - to znaczy żebym w łep nie dostał że ta panią obok to lepiep obsłużyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.11.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Secam, nie słuchaj facetów. Każda normalna kobieta będzie zadowolona ze SPA. A Dosi reklaks się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.11.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Może coś takiego? http://img167.imageshack.us/img167/4249/panameraaw3.jpg' alt='panameraaw3.jpg'>http://img167.imageshack.us/img167/panameraaw3.jpg/1/w320.png[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Obdarowanie karnetem do SPA, niesie dokładnie takie samo ryzyko, jak obdarowanie mydłem , tym bardziej, że scenariusz podany przez stukpuk, jest bardzo prawdopodobny. A jak po powrocie, ktoś zapyta, czy było zamkniete? Albo: chłop biedny(bo trzeba zabulić za te SPA),zmęczony (po rybach), się namęczy (zamówi przez internet i przyniesie kurier) ten karnet SPA, i..... niech wam bedzie ,że nie odbieże to za brak atrakcyjności......i sobie tam pójdzie, pomoczy się w borówkach, błotem wysmaruje.......fryzure zmieni...........wszystko pęknie, cacy............. i....... Wraca uśmiechnięta, szczęśliwa, zrelaksowana, odmłodzona (tu bym się kłucił) i czeka na reakcje mężusia kochanego i .................. i........mąż zapomniał ją pochawalić i nie zuważył różnicy!!!!!!!!!!!!!!! Reakcja żony i mina męża=BEZCENNA To już lepiej jej ten pierścionek kupić! Słuchaj sie mnie............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 27.11.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Secam, nie słuchaj facetów. Każda normalna kobieta będzie zadowolona ze SPA. Czyli jak bedzie niezadowolona, to ........ (aż strach pisać). Ale skoro prezent ma być miernikiem "normalności kobiety" , to może warto zaryzykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.11.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Siwy, wierz mi, nie będzie niezadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 27.11.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Słuchaj sie mnie............... Stuku - nie ma mowy wędka nie przejdzie - nawet gdybym miał ją dostać w małżeńskim spadku rybki to ja jedynie w markecie łowię Secam, nie słuchaj facetów. Każda normalna kobieta będzie zadowolona ze SPA. A Dosi reklaks się przyda. To podpuszczę Zbysia i wyślemy Was razem HEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Luneta całkowicie wystarcza do takiego amatorskiego podglądania nieba. Najczęście córka ogląda, bo to jej hobby, ale i mnie się zdarza zerkać. Fajna sprawa. Ale nad fotelem to bym się zastanawiała teraz - co ja bym dała, żeby mieć taki, kiedy karmiłam... (w sumie ponad 7 lat). A może ona jest zmarzluchem?http://www.toys4boys.pl/Goracy-mis-polarny-item466.html Może woli sama wybrać?http://www.toys4boys.pl/Multibox-Carpe-Diem-item1384.html A może potrzebuje tego?http://www.toys4boys.pl/Pilot-Steruj-Mezczyzna-item1016.html Albo, nie daj Boże, tegohttp://www.toys4boys.pl/Stojak-Faceci-to-dranie-noze-item581.html A może, zamiast oglądać gwiazdy z balkonu, woli mieć je w domu?http://www.toys4boys.pl/Laserowy-Kosmos-item504.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.11.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 posiadaczka kija moze twierdzić że wybiera się na łowienie z przerębla nocą i wybyć na weekendowy wypad zostawiając małżonka z wrzeszczącym potomkiem NIE WIERZYĆ GABY - JAK ŚWIAT ŚWIATEM ŻADNA BABA JESZCZE NIE WYRĄBAŁA PRZERĘBLA I NIGDY NIC NIE ZŁOWIŁA. I tu się mylisz Przerembla nie wyrąbywałam, bo nie lubię zimy i zimna, więc spod lodu odpada, ale letnią porą przyjemnie pomoczyć kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 posiadaczka kija moze twierdzić że wybiera się na łowienie z przerębla nocą i wybyć na weekendowy wypad zostawiając małżonka z wrzeszczącym potomkiem NIE WIERZYĆ GABY - JAK ŚWIAT ŚWIATEM ŻADNA BABA JESZCZE NIE WYRĄBAŁA PRZERĘBLA I NIGDY NIC NIE ZŁOWIŁA. I tu się mylisz Przerembla nie wyrąbywałam, bo nie lubię zimy i zimna, więc spod lodu odpada, ale letnią porą przyjemnie pomoczyć kija Dobra dobra.......moja przed ślubem też ze mną łowiła A teraz moczę kija w samotności...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 27.11.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 SPA , mis lawendowy i samochod bo potem i tak nie bedzie moze mogla prowadzic (taki model co sie fotelik za bardzo nie odsuwa? ) to sobie Ty pojezdzisz:) ja to bym chetnie wczasy na nartach dostala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.11.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 posiadaczka kija moze twierdzić że wybiera się na łowienie z przerębla nocą i wybyć na weekendowy wypad zostawiając małżonka z wrzeszczącym potomkiem NIE WIERZYĆ GABY - JAK ŚWIAT ŚWIATEM ŻADNA BABA JESZCZE NIE WYRĄBAŁA PRZERĘBLA I NIGDY NIC NIE ZŁOWIŁA. I tu się mylisz Przerembla nie wyrąbywałam, bo nie lubię zimy i zimna, więc spod lodu odpada, ale letnią porą przyjemnie pomoczyć kija Dobra dobra.......moja przed ślubem też ze mną łowiła A teraz moczę kija w samotności...... U nas trochę inaczej Ja mojej większej połowy nie umiałam zaciągnąć na ryby, musiałam chodzić z jego wujkiem, albo z ojcem mojego kolegi. Próbowałam, raz mi się udało, ale to był ten jedyny raz, kiedy się wynudził, więc potem umawiał mnie na ryby z kimś innym, żeby mieć spokój i żebym mu nie marudziła A mogło być tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.11.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 chyba bym wola wędkę niż SPA. jeszcze w ciąży! Tam same laski wyginające się a tu baba z brzuchem. Z wędką to się można w spokoju zaszyć gdzieś nad jeziorkiem a mężowi zostawić wrzeszczącego potomka tak na serio spa i ciąża może się kłócić. Trzeba zapytać lekarza, co wolno i czy wolno. Albo kupić karnet z dłuuugim terminem ważności. Ja jestem oryginalna - chciałabym dostać 3 pary kapci z podeszwą z bardzo grubego filcu. Dałabym rodzinie i by mi parkiet froterowali Albo froterkę Karchera, ale kasy niet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 27.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 NIE WIERZYĆ GABY - JAK ŚWIAT ŚWIATEM ŻADNA BABA JESZCZE NIE WYRĄBAŁA PRZERĘBLA I NIGDY NIC NIE ZŁOWIŁA. phi! nie dość że potrafię wybrać przynetę i w razie potrzeby sama ja wykopać to złowioną rybę potrafię zabić, wypatroszyć i oskrobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 27.11.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Gaby pytanie z grupy szczerych - Kobiety wolą jak je masuje facet czy kobitka ?? i pytanie drugie za ile trzeba wykupić mniej więcej taki karnet żeby wyjść z takiego spa zadowolon(ą) - to znaczy żebym w łep nie dostał że ta panią obok to lepiep obsłużyli to zależy od kobiety były czasy kiedy w ciemno wybrałabym Jelenią Strugę - tereaz po ciąży to zanim nie zgubię oponki i 5kg nadwagi raczej wybrałabym się do Tołpy co do pieniedzy - nie wiem ile kosztuje ten zabieg dla ciężarówek - najlepiej jak zadzwonisz i sie dowiesz. Do tego masażu całościowwego zapytaj panie co polecają jeszcze dla kobiet w ciązy bo nie wszytsko można (np. sauny odpadają, mocna masaże wodne też, peeling ultradźwiękami też) ale jeśli żona ma juz brzuszek wystający to pewnie ucieszy ją pedicure - bo samej wtedy sie niewygodnie robi myśle że od 200 do 300zł juz jest naprawdę miło acha - jeśli ma juz bóle kręgosłupa związane z ciążą albo będzie mieć podczas karmienia to polecam Pana Piotra w mediconcepcie na ul. Krzyckiej. Za masaż 1h płaciłam 50zł ale było super! Najpierw jego pomocnik rozmasował mięśnie kręgosłupa a później właściwy masażysta nastyawił mi kości - do masażu leczniczego bez względu na nadwagę i oponke preferuję panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaby 27.11.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 chyba bym wola wędkę niż SPA. jeszcze w ciąży! Tam same laski wyginające się a tu baba z brzuchem. Z wędką to się można w spokoju zaszyć gdzieś nad jeziorkiem a mężowi zostawić wrzeszczącego potomka tak na serio spa i ciąża może się kłócić. Trzeba zapytać lekarza, co wolno i czy wolno. Albo kupić karnet z dłuuugim terminem ważności. 1. innych klientek się raczej nie oglada. Babeczki w Tołpie są bardzo miłe i dyskretne i raczej nie przypominaja wyglądem sprzedawczyn z Sephory 2. co do wskazan medycznych - oczywiście warto zapytać lekarza ale nie sądzę ze pedicure i zabieg stworzony specjalnie dla brzuchatek mógłby wzbudzić sprzeciw lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 chciałabym dostać 3 pary kapci z podeszwą z bardzo grubego filcu. Dałabym rodzinie i by mi parkiet froterowali Albo froterkę Karchera, ale kasy niet.... ahaaaaaa, już wiem dlaczego od razu przypadłaś mi do gustu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_B 28.11.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 to moze zamiast tego spa, anastezjologa ze znieczuleniem do porodu albo w wersji bardziej wypasionej prywatna klinike na ten wazny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 28.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 albo cesarkę..... w wersji superwypasionej w prywatnej klinice notabene gdzie takowe sa we wrocku lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts