MamusiaTomusia 26.11.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ciekawe ile wycenicie. Propozycja hydraulika z ząbek mnie powaliła, a może to ze mna jest coś nie teges... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
numerek 29.11.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Ciekawe ile wycenicie. Propozycja hydraulika z ząbek mnie powaliła, a może to ze mna jest coś nie teges... rozumiem że dostawca stacji uruchomił ją i działa tak ? a skoro tak to za podłaczenie ... hmm dobra wódka i wypijemy razem ..? przecież stację wcina się w obieg i tyle -może o czymś nie wiem .... chyba że stacja jest w częsciach to inna bajka ale wowczas ścigałbym dostawcę stacji nie jestem hydraulikiem ale mam wielu kolegów montujących stacje (z racji profesji) i wszyscy montują i wpinają do instalacji bo uruchomienie musi być przed odbiorem a uruchomić mozna jesli jest doprowadzona woda i oczywiście odprowadzona do sieci aha no i spust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts