Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dachplus z Bialoleki

Recommended Posts

Jeżeli masz na myśli Dachplus bis z ul. Kobiałka to my u nich robiliśmy wycenę. Dach wycenialiśmy w kilku miejscach ceny były zbliżone.

Nie zdecydowaliśmy się na Dachplus ponieważ już na etapie wyceny oblicvzyli zbyt mało dachówki co za tym idzie wycena byla niższa niż pozostałych.

No i jeszcze jeden szczegół - nie mieli swojego transportu, a w przypadku zwrotu (za dużo towaru, coś nie tak z dachówkami) to ważne.

Kupiliśmy material z wykonawstwem u Mańka Płochocińska 106 (większość towaru tam kupujemy) jesteśmy zadowoleni z obsługi i dekarzy.

Akcja "dach" była w kwietniu 2008, byćmoże coś w dachplus sie zmieniło.

Zrób wyceny w różnych składach.

Polecany na forum STATEK handlowiec pokryciami dachowymi pracuje teraz w MINOX na Płochocińskiej 118 moze wartoby podjechać popytać.

p.s. popraw nazwe firmy w tytule :wink: :wink: :wink:

pozdrawiam

dachoplusów, bisów, dachplus centrum, itd... jest sporo i są to niekiedy całkiem różne firmy

natomiast została tu wywołana firma minox, ja pamietam że jak pracowałem w poprzedniej firmie to firma minox miała zadłużenie za materiały budowlane, które nie było możliwe odzyskać, kręcenie, zmienianie terminów zapłaty, osobiście parę razy jeździłem do siedziby, szefa, księgowości, ciągneło to sie miesiącami w ostateczności nastąpiło rozliczenie na zasadzie wyrwania od nich materiałów budowlanych i poźniejszych kompensat

• 5 years później...
  • 2 weeks później...
Oj dałoby się temat odnowić? Bo ja też tych z Białołęki rozważam  Faktycznie tych dachplusów jak grzybów!

Udało Ci się jakoś odnowić – brawo! :D dachplusy białołęckie mi przywiozły i założyły blachodachówkę Plannja i zadowolił mnie materiał i obsługa, więc bez obaw możesz sięgać po słuchawkę, a tak serio naprawdę profesjonalnie i bezproblemowo.

NIe znam dachplus, ala na ul. Kobiałka przy Płochocińskiej jest Dachlux, dachówkę sprzedaje tez Minox na Echa Leśne

sprawdz też Zakpol

cenę mieli lepszą od dachluxu i przede wszystkim gość z Zakpolu wyliczył dachówki tak, że zostało 10 szt.

dachlux podawał 500 szt. mniej (na 3000 szt. potrzebnych)

Udało Ci się jakoś odnowić – brawo! :D dachplusy białołęckie mi przywiozły i założyły blachodachówkę Plannja i zadowolił mnie materiał i obsługa, więc bez obaw możesz sięgać po słuchawkę, a tak serio naprawdę profesjonalnie i bezproblemowo.

Bogdan, napisz ze tam pracujesz, i ze polecasz bo ogólnie firma ok. Albo ze to Twoja firma. Bedzie bardziej wiarygodnie. Takie podszywanie się za klienta obniża wiarygodność firmy

Edytowane przez Adam626