kgasiorowska 26.11.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Witam,Co sądzicie o firmie Dachplus z Bialoleki? Zastanawiam sie czy kupic od nich dachowke i czy wziac od nich dekarzy. Jesli ktos mial z nimi do czynienia to napiszcie czy warto. pozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 26.11.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Jeżeli masz na myśli Dachplus bis z ul. Kobiałka to my u nich robiliśmy wycenę. Dach wycenialiśmy w kilku miejscach ceny były zbliżone. Nie zdecydowaliśmy się na Dachplus ponieważ już na etapie wyceny oblicvzyli zbyt mało dachówki co za tym idzie wycena byla niższa niż pozostałych. No i jeszcze jeden szczegół - nie mieli swojego transportu, a w przypadku zwrotu (za dużo towaru, coś nie tak z dachówkami) to ważne. Kupiliśmy material z wykonawstwem u Mańka Płochocińska 106 (większość towaru tam kupujemy) jesteśmy zadowoleni z obsługi i dekarzy. Akcja "dach" była w kwietniu 2008, byćmoże coś w dachplus sie zmieniło. Zrób wyceny w różnych składach. Polecany na forum STATEK handlowiec pokryciami dachowymi pracuje teraz w MINOX na Płochocińskiej 118 moze wartoby podjechać popytać. p.s. popraw nazwe firmy w tytule pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgasiorowska 26.11.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Chodzi mi o firme Dachplus z ulicy Bialoleckiej 166 A , a nie o Dachplus Bis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 26.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 dachoplusów, bisów, dachplus centrum, itd... jest sporo i są to niekiedy całkiem różne firmy natomiast została tu wywołana firma minox, ja pamietam że jak pracowałem w poprzedniej firmie to firma minox miała zadłużenie za materiały budowlane, które nie było możliwe odzyskać, kręcenie, zmienianie terminów zapłaty, osobiście parę razy jeździłem do siedziby, szefa, księgowości, ciągneło to sie miesiącami w ostateczności nastąpiło rozliczenie na zasadzie wyrwania od nich materiałów budowlanych i poźniejszych kompensat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoska.jedynak 13.02.2014 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Oj dałoby się temat odnowić? Bo ja też tych z Białołęki rozważam Faktycznie tych dachplusów jak grzybów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 13.02.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 NIe znam dachplus, ala na ul. Kobiałka przy Płochocińskiej jest Dachlux, dachówkę sprzedaje tez Minox na Echa Leśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BogdanNalej 27.02.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Oj dałoby się temat odnowić? Bo ja też tych z Białołęki rozważam Faktycznie tych dachplusów jak grzybów! Udało Ci się jakoś odnowić – brawo! dachplusy białołęckie mi przywiozły i założyły blachodachówkę Plannja i zadowolił mnie materiał i obsługa, więc bez obaw możesz sięgać po słuchawkę, a tak serio naprawdę profesjonalnie i bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan Żubr 28.02.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 NIe znam dachplus, ala na ul. Kobiałka przy Płochocińskiej jest Dachlux, dachówkę sprzedaje tez Minox na Echa Leśne sprawdz też Zakpol cenę mieli lepszą od dachluxu i przede wszystkim gość z Zakpolu wyliczył dachówki tak, że zostało 10 szt. dachlux podawał 500 szt. mniej (na 3000 szt. potrzebnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 03.03.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 (edytowane) Udało Ci się jakoś odnowić – brawo! dachplusy białołęckie mi przywiozły i założyły blachodachówkę Plannja i zadowolił mnie materiał i obsługa, więc bez obaw możesz sięgać po słuchawkę, a tak serio naprawdę profesjonalnie i bezproblemowo. Bogdan, napisz ze tam pracujesz, i ze polecasz bo ogólnie firma ok. Albo ze to Twoja firma. Bedzie bardziej wiarygodnie. Takie podszywanie się za klienta obniża wiarygodność firmy Edytowane 3 Marca 2014 przez Adam626 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts