milkmaster 26.11.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 WitamDziś w sklepie widziałem coś na kształt ścianki, przegrody wykonanej z jakiegoś metalu (najprawdopodoniej aluminium) z dużą ilością dziur na powierzchni. Taka jakby kratka.. Czy ktoś może mi powiedzieć jak takie coś się nazywa? Mam wnękę kuchenną i po części chciałbym ją oddzielić taką lekką ścianką. Szukam już w google pół godziny i nie mam pomysłu jak to się nazywa.. Z góry dziękiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clevland 26.11.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 http://www.castorama.pl/porady/art-budowlane/scianki-dzialowe-z-plyt-gipsowo-kartonowych.html?0= http://www.rigips.pl/strony/biblioteka/03_etapy_zabudowy/02_sciany_dzialowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkmaster 27.11.2008 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 przecież to są linki do normalnych ścian G-K.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clevland 27.11.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witam Dziś w sklepie widziałem coś na kształt ścianki, przegrody wykonanej z jakiegoś metalu (najprawdopodoniej aluminium) z dużą ilością dziur na powierzchni. Taka jakby kratka.. Czy ktoś może mi powiedzieć jak takie coś się nazywa? Mam wnękę kuchenną i po części chciałbym ją oddzielić taką lekką ścianką. Szukam już w google pół godziny i nie mam pomysłu jak to się nazywa.. Z góry dzięki Pozdrawiam Padają nazwy bardzo ogólne. Można było napisać iż nie chodzi o ściankę z regipsów, bo taka forma przychodzi od razu na myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkmaster 27.11.2008 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ta ścianka czy też przegroda była cała wykonana z metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 27.11.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 też nie wiem jak się to nazywa, ale bardzo często jest montowane w meblach biurowych jako zakrycie przodu biurka. Przejdź się do sklepu z adcesoriami - tam co powiedzą co to jest i ile kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 27.11.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 typuje na ..... blache perforowaną ...... http://blachy-perforowane.leann.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkmaster 27.11.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 bingo! wielkie dzieki - zrobię z tego piekna ściankę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 27.11.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 bingo! wielkie dzieki - zrobię z tego piekna ściankę.. A jak zrobisz to pokażesz - dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 27.11.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A może HPL (dostępna również w sklepach z art. meblowymi), którą jest oklejona płyta... Taniej, niż blacha... Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts