dziubek25077 26.11.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 witam, Zapodałem temat bo może pomimo zwariowanych budów, macie czas na fascynacje jakąś konkretną marką (modelem) samochodu??? Oczywiście nie byłbym sobą gdybym założył temat bez podstaw Zapraszam wszystkich zainteresowanych do stronki klubowej RENAULT LAGUNA KLUB POLSKA http://www.renaultlaguna.pl Gdzie na forum można porozmawiać, powymieniać doświadczenia, jak również zdobyć praktyczne porady jak podłubać przy swoim autku w razie potrzeby Chętnie obejże inne strony i działalność klubów innych marek jezeli miłośnicy takowych są na forum Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 26.11.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 dziubek25077 pomysł dobry. Twoją stronę zobaczyłem - niezła. Ja niestety korzystam tylko ze strony użytkowników mercedesa http://mb201-124.eu/ ale trzeba się zalogować aby mieć pełny dostęp do informacji. Warunek podstawowy: trzeba mieć oczywiście model mercedesa 201(190) lub 124. Jeżeli posiada się drugie (trzecie - itd.) auto to bez problemu na jego temat też można uzyskać konkretne informacje. PolecamPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 27.11.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ja siedzę czasami na http://www.suzukiklub.pl/ ale tylko i wyłącznie dział Motocykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 27.11.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 mój szanowny połówek przesiaduje na http://www.zlosnik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miHoo79 17.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 VAG czyli vw audi a siedze na forum vwgolfa, cultstyle.pl i na zagranicznych forach a ostatnio pomimo dawnej niecheci do aut z wieksza iloscia drzwi wejsciowych niz 2 rozkoszuje sie zaletami kombi w dieslu pakowne i oszczedne ale 2 drzwiowy czarny kulcik na polerowanych RMach lubi jak sie go czasem przewietrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.01.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Na innych forach nie siedzę, bo cały wolny czas zajmuje mi Forum Muratora Ale autka uwielbiam, a moje marzenie to Q7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.01.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Bylismy dziś z męzem na zakupach, zaparkowaliśmy obok przecudnego lexusa Piękny, mówię wam, przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 19.01.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Eeee no,bez przesady.Kolega ma i żeby był piękny to lekka przesada. Podoba się, bo LEXUS.Gdyby znaczka nie było, pewnie pies z kulawą nogą by nie spojrzał. Natomiast potrzebne są fora n.p. renaultlaguna,bo tak spieprzonej elektroniki to rzadko jakie auto ma.A na forum zawsze można zapytać ,co zrobić jak się dyskoteka zapali na tablicy. P.S. u mnie w megance średnio 2 razy w roku mam dyskotekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 19.01.2009 02:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Eeee no,bez przesady.Kolega ma i żeby był piękny to lekka przesada. Podoba się, bo LEXUS.Gdyby znaczka nie było, pewnie pies z kulawą nogą by nie spojrzał. Natomiast potrzebne są fora n.p. renaultlaguna,bo tak spieprzonej elektroniki to rzadko jakie auto ma.A na forum zawsze można zapytać ,co zrobić jak się dyskoteka zapali na tablicy. P.S. u mnie w megance średnio 2 razy w roku mam dyskotekę. Z elektroniką w renówkach nie jest tak do końca, fakt że jedni narzekają bo coś tam sie notorycznie dzieje, ale znam bardzo wielu takich (jako że jestem w tym klubie) że pokonują 200-300 tys km bez żadnych usterek, tylko eksploatacyjne rzeczy. Fakt jest taki że renówki nie majądobrej opini, ale czesto słysze jak ktoś kupił zajeżdżonego strucla a potem psioczy na to i na tamto, albo gadka typu: bo mój znajomy ma i jemu sie dzieje to i to i w życiu renówki nie kupie, a sam jeździ golfem II ledwo przechodzącym przegląd. Ja ze swojej laguny jestem bardzo zadowolony, i kolejnym autkiem będzie Laguna III, eh gdyby nie budowa ..... Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.01.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Eeee no,bez przesady.Kolega ma i żeby był piękny to lekka przesada. Podoba się, bo LEXUS.Gdyby znaczka nie było, pewnie pies z kulawą nogą by nie spojrzał.Tedii, teraz to Ty przesadzasz MOze ja się źle wyraziłam powiem więc raz jeszcze: dla mnie jest to bardzo ładne auto, pomijając jego rozwiązania techniczne bo się na tym średnio znam. Znaczka nie widziałam, podjechaliśmy z boku Tak wiec wiesz, się nie zasugerowałam A wracając na ziemię to moją ulubioną marką jest toyota. Czyli wszystko w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 19.01.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 OK.gusty to gusty. Mazda robi ładne autka i Honda też. Golf I i II genialna buda a stare cabrio to majstersztyk. Szkoda że teraz się kształty zacierają i tracą swój charakter.BMW stracił pysk rekina,Volvo już nie robi szaf na kołach a w Golfie okienka coraz mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 20.01.2009 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ja siedzę czasami na http://www.suzukiklub.pl/ ale tylko i wyłącznie dział Motocykle he he ale jaja: http://www.bractwo-suzuki.com.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 20.01.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ja siedzę czasami na http://www.suzukiklub.pl/ ale tylko i wyłącznie dział Motocykle he he ale jaja: http://www.bractwo-suzuki.com.pl/index.php no co. 2/3 motocykli które miałem to suzuki i nie planuje z tej marki rezygnować - Hayabusa mi się marzy Niestety jeśli chodzi o samochody to nic ciekawego nie produkują, ale jak skończę budowę to będę swoje 4 litery japońskim dwuśladem woził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 20.01.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 ...no co. 2/3 motocykli które miałem to suzuki... Przyciągnęło moja uwagę to, że fani sprzętu tej samej marki często się "mijają". Tak samo zresztą jak z Forum Muratora Są inne fora, na których również kwitnie życie, a ja tylko tutaj siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 20.01.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 VW kolejno: 1) VW Passat '78 1.6D - palił po muśnięciu kluczyka 2) VW Jetta '82 1.6D - mam znowu (odkupiłem), bezwypadkowy 3) VW Golf '89 1.8 GT - utwardzony, na PL nie za bardzo 4) VW Jetta '88 1.6D - kupiłem jak mi brat rozbił w/w 5) VW Passat Kombi '94 1.9D obecnie, super ciężarówka, a na alufelgach całkiem elegancki żadnego nie zajeździłem, każdy dobrze sprzedałem, na żaden nie mogę narzekać. Stosunek ceny, do jakości i wygody SUPER. Jak będę miał czas to może z Jetty '82 zrobię culta z pełną restuaracją. Poza tym sympatią darzę też Audi. Mój passat za cenę 8800, czyli poziom używanego sejczento, jest duży, wygodny, pali 6,5L w mieście a na trasie ciut ponad 5L, można mu wlać cokolwiek do baku i pojedzie. Ogólnie wolę starsze auta - te dzisiejsze naszpikowane elektroniką już mniej mnie kręcą. Moim marzeniem jest VW Golf Mk1 GTI Pirelli, rocznik 82. Według TopGear jeden najbardziej kultowych samochodów na świecie. Do 100 km/h wyprzedza obecną generację golfa. Ale na razie, obrazek pod moim loginem skutecznie utrudnia jakikolwiek ruch w tych obszarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.01.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Pociesz się, że inni mają utrudnienia z tego samego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 20.01.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Pociesz się, że inni mają utrudnienia z tego samego powodu No właśnie, gdyby nie budowa, mieszkał bym w czymś takim: http://i39.tinypic.com/i3wcxy.jpg Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 20.01.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ta jest ładna ale ta poprzednia fatalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubek25077 20.01.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ta jest ładna ale ta poprzednia fatalna. A większości podoba się właśnie II a III mówią że blee Mi sie każda podoba, mam I i szczerze mówiąc ma ona u mnie dożywocie, zakochany jestem w tym autku, ma 12 lat nie używam go na codzień bo udzieram innego, Ale mieć w garażu wsyskie cy było by cudownie Pozdro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 23.01.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 oczywiście cytrynki mam xsarkę i saxo a następne będzie C5 z hydropneumatycznym zawieszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts