Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FANI KLUBÓW MOTORYZACYJNYCH Jakie marki was jarają???

dziubek25077

Recommended Posts

VW

kolejno:

1) VW Passat '78 1.6D - palił po muśnięciu kluczyka

2) VW Jetta '82 1.6D - mam znowu (odkupiłem), bezwypadkowy

3) VW Golf '89 1.8 GT - utwardzony, na PL nie za bardzo

4) VW Jetta '88 1.6D - kupiłem jak mi brat rozbił w/w

5) VW Passat Kombi '89 1.9D obecnie, super ciężarówka, a na alufelgach całkiem elegancki

żadnego nie zajeździłem, każdy dobrze sprzedałem, na żaden nie mogę narzekać. Stosunek ceny, do jakości i wygody SUPER. Jak będę miał czas to może z Jetty '82 zrobię culta z pełną restuaracją.

Poza tym sympatią darzę też Audi. Mój passat za cenę 8800, czyli poziom używanego sejczento, jest duży, wygodny, pali 6,5L w mieście a na trasie ciut ponad 5L, można mu wlać cokolwiek do baku i pojedzie.

Ogólnie wolę starsze auta - te dzisiejsze naszpikowane elektroniką już mniej mnie kręcą. Moim marzeniem jest VW Golf Mk1 GTI Pirelli, rocznik 82. Według TopGear jeden najbardziej kultowych samochodów na świecie. Do 100 km/h wyprzedza obecną generację golfa.

Ale na razie, obrazek pod moim loginem skutecznie utrudnia jakikolwiek ruch w tych obszarach :)

Widze ze jest wiecej VW cultowców ;)

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ujeżdżałem golfa II od 170 k. do prawie 500 k. km

Obecnie Skoda 1,9D od nowosci - -przebieg ponad 300 k. km W obu samochodach zero nadłych usterek. Tylko eksploatacyjne. Mam szczęście?

Następny, jak dam radę, Oktawia, 1,9 D z DSG.

Na forum suzuki też bywam, ale to druga bryczka. Ujeżdzą ją żona. :)))))))))

• 2 weeks później...
Znasz cos lepszego!!????? ,dopuszczam jesze BMW

rasistą jestem - tylko japonia - nieważne czy dwa ślady czy jeden :D

przy czym biorę pod uwagę sportowe autka :p

gENERALNIE NIEUPIERAM SIE PRZY NIEMIECKICH!! dOTEJ PORY MIALEM cITROEN BL11,SYRENA 103,126P(2 SZTUKI)ZASTAWA 1100P,mIRAFIORI1600,FIESTA1600D,OPELCADET1600D,kIA22OOd,WARTBURG CWAJTAKT,WARTBURG cOMBI 1300,MAZDA 626 COMBI,BMW524TD,dAJCHATSU SZARADE d I BENZYNA,FORD K,pOLONEZ,HONDA CIWIC,ALFAROMEO156,NISAN PRIMERA2000,MERCEDES S-140,MERCEDES 240C nAJMILEJ WSPOMINAM : bmw,ALFA mOTOCYKLI NIEWYMIENIAM ,niedalbym rady ,zaczolem od ZAKA :D