piterazim 26.02.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 zaczolem od ZAKA ja od komarka http://zjawa.republika.pl/12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 26.02.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 zaczolem od ZAKA ja od komarka Niezły patent na włączniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.02.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 A może Aston Martin Bardzo dobra marka !! TYlko cena! No właśnie, dlatego taki mało popularny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 26.02.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 zaczolem od ZAKA ja od komarka http://zjawa.republika.pl/12.jpgPo Żaku mialem takiego jak na foto-sztywny tyl,niebiesko szary kolor kosztowal w polmozbycie 42oopln,lux10albo 15 mieszalosie na CPN w specjalnej bańce Zak byl szybszy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 26.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Niezły patent na włączniku swego rodzaju immobiliser - ściągasz gumkę i na pierwszym wstrząsie komarek stoii Po tym komarku została mi tylko lewa kapa silnika oprawiona w ramkę wisi w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 27.02.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 MIALEM cITROEN BL11 Mmmm "Belgijka"... Szczęściarz... To chyba niebyla Belgilka ,to byl BL !! ,ten mniejszy BElgijka to byla chyba 15 !!??? bylo to bardzobardzo dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CitroCerber 27.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 MIALEM cITROEN BL11 Mmmm "Belgijka"... Szczęściarz... To chyba niebyla Belgilka ,to byl BL !! ,ten mniejszy BElgijka to byla chyba 15 !!??? bylo to bardzobardzo dawno temu na 11 też mówili belgijka Zazdroszczę Ci jak cholera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boban 01.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Witam, Ja polecam Audi to mniejsze czyli A4, ale szczególnie polecam zajrzeć tutaj : http://www.a4-klub.pl - tyle wiadomości, że autoryzowane serwisy będziecie odwiedzać tylko po to żeby zakupić nowe autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 03.04.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 audi 100 C4 A6- ta bryczka chyba mnie przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.04.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 nie ważna marka - ważne by z zza Wielkiej Wody i najlepiej by była to wersja kanadyjska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_partner 03.05.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ja nie wyobrażam sobie już nic mniejszego niż bus. obecnie jeżdżę volkswagenem T4 wersja transporter (przydatny w pracy) - następny będzie w wersji carawella lub multivan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pankracy55 10.05.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 ja nie wyobrażam sobie już nic mniejszego niż bus. obecnie jeżdżę volkswagenem T4 wersja transporter (przydatny w pracy) - następny będzie w wersji carawella lub multivan w 100% sie zgadzam. jeszcze nie mam,ale przymierzam sie do kupna busa. nawet pomijajac to ze do pracy przydatny, ale na wakacje super: mozna zapakowac motor, rowery albo np. kajaki i mozna tak caly swiat zjechac. nawet spac mozna w srodku. o ile ktos lubi podrozowanie bez spania w hotelach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 11.05.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 nawet pomijajac to ze do pracy przydatny, ale na wakacje super: mozna zapakowac motor, rowery albo np. kajaki i mozna tak caly swiat zjechac. nawet spac mozna w srodku. o ile ktos lubi podrozowanie bez spania w hotelach itp motorem to się jedzie na wakacje, a nie wozi w busie - to jak brać własne kanapki do restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 13.06.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 No a co myślicie o czymś takim?http://www.v10.pl/archiwum/galeria/glowna/bmw_x6/bmw_x6_36.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 13.06.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 myślimy, że - cholernie drogie - i całkowicie bez sensu, bo to: ani BMWe, ani terenówka... w ogóle takie auta użytkowane w mieście to... po co są? pali dużo, kosztuje w ch.j, miejsca na parkingu zajmuje, też w ..., a w środku go mało, w "teren" żal tym wjechać, bo się "zabrudzi".... to po prostu chyba MODA... dla bogatych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 14.06.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 myślimy, że - cholernie drogie - i całkowicie bez sensu, bo to: ani BMWe, ani terenówka... w ogóle takie auta użytkowane w mieście to... po co są? pali dużo, kosztuje w ch.j, miejsca na parkingu zajmuje, też w ..., a w środku go mało, w "teren" żal tym wjechać, bo się "zabrudzi".... to po prostu chyba MODA... dla bogatych... Lubię rzeczową dyskusję, więc pozwolę sobie trochę popolemizować... - cholernie drogie To jest akurat rzecz bardzo względna. Jest mnóstwo droższych samochodów. - całkowicie bez sensu, bo to: ani BMWe, ani terenówka... Zgoda - terenówka to nie jest. Ale na asfalcie prowadzi się rewelacyjnie. Praktycznie jak samochód sportowy czy raczej usportowiona limuzyna, za to w przeciwieństwie do nich przejedzie przez dużą kałużę i trochę błota całkiem sprawnie. w ogóle takie auta użytkowane w mieście to... Świat nie kończy się na centrum miasta. Zresztą zobacz gdzie obecnie budują się nowe domy? "Miasto" to bardzo umowna nazwa dla tych miejsc. pali dużo Poniżej 10l/100km dla diesli to przy tej masie samochodu i osiągach IMHO bardzo mało! to po prostu chyba MODA... dla bogatych... Pewnie SUVy to moda. A że ten konkretny dla bogatych to trudno zaprzeczyć Może jednak SUVy to coś więcej niż moda? Pewnie, że za kasę na to auto mógłbym kupić porządną terenówkę i do tego samochód "na codzień". Tylko czy to jest praktyczne rozwiązanie (utrzymywanie 2 samochodów)? Mam wrażenie, że SUVy swoją popularność zawdzięczają właśnie uniwersalności. Niewielu kierowców potrafi wykorzystać możliwości samochodu sportowego. Niewielu potrzebuje prawdziwych samochodów terenowych z reduktorami, blokadami dyfrów itp. A jak ktoś potrzebuje trochę tego a trochę tego to ma SUVa! No a zawsze można stwierdzić, że każdemu powinien wystarczyć fiat panda a inne samochody to ekstrawagancja lub wręcz snobizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 26.06.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Ja też do tej pory miałem kilka samochodów i największą frajdę sprawiała mi jazda bmw 325 jednak w zimie tragedia raz mało nie straciłem życia przez ten samochód, teraz jeżdżę poczciwą mazdą 323f. Jednak największy sentyment mam do jednego auta jest to Polonez Truck używam tego auta do pracy raz nawet byłem nim na wczasach wyposażyłem go wtedy w wersalkę i zamiast gnieść się pod namiotem spanko było na pace . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 26.06.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 ... Polonez Truck ...byłem nim na wczasach wyposażyłem go wtedy w wersalkę i zamiast gnieść się pod namiotem spanko było na pace . bladyy! no to w końcu fan klub czego jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 27.06.2009 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 forum.mazdaspeed, oraz FSO - POLONEZ TUNING KLUB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
learning_to_fly 29.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 racja. niewielu kierowców wykorzystuje możliwości terenówek, ale większość ceni sobie w nich wygode i uniwersalność. dlatego bardziej interesuje ich to, że jest duży, wygodny, pakowny a jak do tego jest wyższy i można w nim patrzeć na wszystkich kierowców z góry to już w ogóle bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts