jagman73 14.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 oczywiście cytrynki mam xsarkę i saxo a następne będzie C5 z hydropneumatycznym zawieszeniem Gratuluję jedynego słusznego wyboru Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagman73 14.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 A ja zapraszam miłośników angielskiej motoryzacji na forum: http://jaguarclubpoland.net/ a przy okazji na stronkę galerii naszego Jaśka leciwego przyjaciela rodziny: http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/topic,5127.0.html Pozdrawiam Jagman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikamarek 16.08.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Tylko VW 1. Golf II 91r.- jeszcze jeździ, ale u nowego właściciela- żałuję, że sprzedałam 2. POLO 2000r. - małe, zwrotne, klima, i oszczędne - ekspoatacja tylko żadnych awarii, oba sprowadzone. jakbym miała kasę to nowe Sirocco - w mojej konfiguracji ponad 100 tys. by kosztował. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 21.08.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 VAG czyli vw audi a siedze na forum vwgolfa, cultstyle.pl i na zagranicznych forach a ostatnio pomimo dawnej niecheci do aut z wieksza iloscia drzwi wejsciowych niz 2 rozkoszuje sie zaletami kombi w dieslu pakowne i oszczedne ale 2 drzwiowy czarny kulcik na polerowanych RMach lubi jak sie go czasem przewietrzy Witam , kolega z tego samego forum co ja vwgolf.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 19.09.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Mnie kręci ford mustang, w T.....e jeździ piękny, w miarę nowy ale te stare to dopiero były woziki!!! Prawdę mówiąc te amerykańskie krążowniki szos to są cacuszka. Jestem również fanką japończyków. Bo ja to taki pokręcony wielbiciel motoryzacji jestem. Autko musi w sobie coś mieć!! http://img170.imageshack.us/img170/455/fordmustangshelbygt500k.jpg http://img21.imageshack.us/img21/9573/fordmustangshelbygt.jpg Mój mąż to VW busy, T- piątki, T-czwórki preferuje, ja wolę Astro, chewy Astro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aolew 19.09.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 A ja polecam mazde RX8 )) Moj ReX spala po 18 literkow benzynki ale przyjemnosc z jazdy jest mnniammmmm )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 25.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 A ja jezdze busikiem VW T3 Westfalia Dla niewiedzacych to taki domek na kolach i siedze na forum busikT3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta_ks 10.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Oooo czytam i widzę, że znalazłam miłośników grupy VAG Posiadam Skodę Fabię Kombi, nie szaleję, tylko 64 kuce pod maską i należę do http://www.forum.skodovka.pl Mam ją od dwóch lat i jeszcze ani razu nas nie zawiodła - odpukać puk,puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek632 18.03.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 odświeżę trochę stary temacik... z musu interesuję się klubem Seata Toledo , wcześniej Opel Omega B - strasznie się sypał, przejściowo Fiat CC żeby nie miał dziury w baku i w bagażniku nie byłby taki zły aktualnie z seaciora jestem najbardziej zadowolony, natomiast mocno podobają mi się Volvo, jak uzbieramy następny może będzie v60 ,używane rzecz jasna, chyba, że poszczęściu się w lotto a służbowo Meganka 2.0 TCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 10.04.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Ogólnie fascynuje się straszliwie motoryzacją. Przez ostatnie lata fascynowałem sikę Audi ( mój ulubieniec A8) ale powejściu nowych modeli przeszła mi miłość do tej marki. Lubie samochody duże i luksusowe typu terenówki , SUVy oraz limuzyny. Do tej pory jeździłem samymi starymi rzęchami teraz mam od niedawna Suzuki Swifta 2002r. ogólnie bardzo fajne autko tyle ,że wyposażenie oprócz wszystkich możliwych zabezpieczeń 0 .Marzy mi się wreszcie jakiś jeden porządny ludzki samochód a najlepiej samochód najlepszy na świecie czyli służbowy. Miałem od nowego roku dostać Skodę Superb Combi 4x4 ale jest już kwiecień a utka jak nie było tak nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
me-how 28.04.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Porsche (od czasów NFS Porsche Unleashed ) A na serio to bardzo mi się spodobał nowy C4 Grand Picasso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts