yoyo 26.11.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 witam wszystkich.chce wybudowac dom.szukam kataktow z fachowcam chodzi mi o projekt domu dom w jagodach archon tylko parter 62m2 miejscowosc w ktorej bedzie budowa czestochowa.czy ktos moze mi powiedziec ile pieniedzy musze miec na ta budowe.nie dlugo bede skladal wniosek o kredyt i musze wiedziec ile to mnie bedzie kosztowalo.pzd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoyo 28.11.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 podciagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 28.11.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 yoyo, trudno tak "z gruchy" ocenić koszt twojej "chałpy" Pamiętasz, co podziało się z budowlanką w ciągu ostatnich 2-3 lat - wszystko poszło w górę. co będzie za rok nie wie nikt. masz już wszystkie kwity? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoyo 29.11.2008 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 no z papierologia to tak mi wychodzi ze na wiosne wszystko bedzie zalatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 01.12.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 chyba czas na "zdrowy, chłopski rozum". Moja rada: projekt w garść, ceny w składach i marketach, wywiad środowiskowy wśród wykonawców, no i chyba kontakt z forumowiczami z grupy częstochowskiej. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts