usrobo 21.08.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 ktoś wie co to za firma Moderna?ładne wyłączniki ale boje się o jakośćlink http://sklep.kim-jaroslaw.pl/elektryczne-osprzet-elektroinstalacyjny-moderna-md2911137-gniazdo-uziemi-zabezpieczeniem-dzieci-p-5398.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michal_Kamilka 31.08.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Ja kupuje OSPEL IMPRESJA. Kanciaste jak cały dom, ładnie wyglądają. Do kupienia mam 30 gniazdek, 10 włączników pojedynczych, 10 podwójnych , 2 internetowe, 2 antenowe i ramki do tego. Na taniegniazdka.pl 850zł a w sklepie 1200 zł... Witam Ja też swój domek zaopatruję w firmę OSPEL seria impresja (kolor biały) jak dla mnie najładniejsze jakie udało mi się znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 01.09.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 OSPEL IMPRESJA to dobry wybór, osprzęt jest trwały i łatwo się go montuje. Polecam po zamontowaniu ok. 400-450szt u różnych klientów, zero problemów przy montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 01.09.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Ja również stawiam na OSPEL IMPRESJA srebrne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desperadomn 08.09.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Może jakieś opinie na temat:http://ekopel.pl/go/_info/?user_id=1540&lang=plChyba najciekawsza seria choć trochę uboga. Design jednak jak dla mnie pierwsza klasa. Ktoś montował? U siebie, u kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 09.09.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Może jakieś opinie na temat: http://ekopel.pl/go/_info/?user_id=1540&lang=pl Chyba najciekawsza seria choć trochę uboga. Design jednak jak dla mnie pierwsza klasa. Ktoś montował? U siebie, u kogoś? Z podstawowych elementów jest wszystko. Z dodatków najczęściej zamawianych brakuje gniazda głośnikowego. Z ekstrawagancji to... nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 09.09.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Ja wszystko kupowałem na elektrodo.pl Ospel Efekt. Nie żebym robił za reklamę, ale warto porównać z lokalnym dostawcą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_man 19.02.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Do łazienki potrzebuję z serii Cariva Legranda łącznik świecznikowy. Czy taki łącznik jest w wersji IP44? Według mojej wiedzy z IP44 jest tylko łącznik jednobiegunowy.A może jest jakiś opracowany sposób, jak zmienić zwykły łącznik świecznikowy w IP44? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markota 19.02.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ospel Impresja mam w garażu i kotłowni. W domu: Schneider Sedna. Porównując - jakość wykonania, łatwość montażu i precyzję działania - wygrywa Sedna. Jest naturalnie droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hova 27.03.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Ja wszystko kupowałem na elektrodo.pl Ospel Efekt. Nie żebym robił za reklamę, ale warto porównać z lokalnym dostawcą. Pozdrawiam o no proszę, nawet nie wiedziałam, że tam mają taki wybór Ospela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 27.03.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Do łazienki potrzebuję z serii Cariva Legranda łącznik świecznikowy. Czy taki łącznik jest w wersji IP44? Według mojej wiedzy z IP44 jest tylko łącznik jednobiegunowy. A może jest jakiś opracowany sposób, jak zmienić zwykły łącznik świecznikowy w IP44? Jedyne co mi przychodzi do głowy to dać włącznik dzwonkowy i przekaźnik bistabilny gdzieś pod sufitem/w rozdzielni i wtedy na łączniku masz bezpieczne 12/24V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swierczek 13.09.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Też ostatnio szukałem tych włączników Ospela. Od czego jest internet... http://www.ceneo.pl/Klawisze_i_ramki;szukaj-Sonata+Stal+Inox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paroofka 26.09.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 U mnie cały dom stoi Ospelem Zresztą to chyba teraz najpopularniejszy producent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trevorr 10.10.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 U mnie cały dom stoi Ospelem Zresztą to chyba teraz najpopularniejszy producent... Mam podobnie. Ospel nie zawiódł mnie po pierwszym remoncie, także nie zamierzam póki co niczego zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dadus1 27.11.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Ja też kupowałem Ospela, a dokładnie serię Sonata. Mają piękne ramki szklane, szczegolnie fajnie wygladają w kuchni. Polecam sklep e-ospel.pl. Jak porównywałem to tam było najtaniej i jak zamówiłem to dostałem paczkę na następny dzień. Jakość samych gniazdek bardzo dobra jak za taką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmarek 11.04.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) ja to samo, wszystko mam z Ospel Sonata, w tym roku buduję dom i pozostanę przy tej firmie, patrzyłem na ten sklep e-ospel i trochę taniej mają [moderowano link do sklepu o nazwie zapewne przypadkowo jedynie podobnej do nicka forumowicza - proszę ta uwagę potraktować jako ostrzeżenie] Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez Jarek.P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts