Dalrin 27.11.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witam,Chciałem się podzielić doświadczeniem z tą "f"irmą. Fachowiec to chyba jakiś marketingowy żart. Myślałem, że to porządna firma, więc dwa razy zdecydowałem się na zakup u nich. 1. Kupiłem panele i listwy boczne.Gość na magazynie wydał mi panele. Potem poszedł na inny magazyn. W jednej ręce przyniósł listwę, w drugiej końcówki. Nie sprawdziłem na miejscu (mój błąd). Przyjechałem do domu i co się okazało? że to końcówki i łączniki są w zupełnie innym kolorze i do zupełnie innych listew.Pojechałem i wymienili. Czyli udało się po dwóch wizytach. Zakup 2. Kupiłem same listwy, bo chciałem wymienić w korytarzu. I co się okazało: Zakup zrobiłem 31-10.2008.Listwy były. Zakończenia sprawdziłem, czy pasują, ale nie mieli 3 prawych zakończeń. Dodam, że jest to tzw. listwa cokołowa z wkładką kolor buk, czyli końcówki kolor brąz. Nie wydaje mi się, aby to była jakaś fanaberia. Brak złoceń i machoni. Zwykła normalna końcówka. Sztuka kosztuje 74 gr., czyli jakieś tam 2,22 zł mi "są winni". Niestety nie chodzi tu o pieniądze, tylko mój brak na korytarzu. Castorama takich listew nie prowadzi, więc już zdążyłem 4 razy odwiedzić sęka. I co? I do dziś nie mają tego. Za to mają lewe - jakby to mogło mi pomóc. Podsumowując: jak lubisz dobrze sprawdzać, co Ci sprzedają, masz dużo czasu i cierpliwości na robienie zakupów zapraszam do skorzystania z oferty firmy Sęk w Poznaniu. W innym przypadku dobrze się zastanów i szukaj innej może, chociaż odrobinę mniej irytującej i wadliwej firmy. Powodzenia i pozdrawiam--Dalrin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sky4 27.11.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Raczej spróbuj umieścić tę info w czarnej liście wlkp. Tam na pewno więcej osób do tego dotrze i porządek będzie jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelomike76 09.07.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Roztrzepany maruda!, szuka najtańszej oferty i idzie do sklepu uważając, że jak ma do wydania 200 PLN to sprzedawca powinien go w tyłek całować, kupuje na raty głupie listwy, źle mu, że musi na różne magazyny chodzić, nie sprawdza co kupuje i jeszcze POK ( Poziom Obsługi Klienta) gościom liczy. Nie jestem związany z Sękiem, ale nóż się otwiera jak się czyta o ludzkich dramatach z zaślepkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej888 03.02.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 (edytowane) Ja mam pozytywne doświadczenia z tą Firmą Edytowane 22 Listopada 2013 przez maciej888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts