Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Fachowiec" Sęk Poznań

Dalrin

Recommended Posts

Witam,

Chciałem się podzielić doświadczeniem z tą "f"irmą.

Fachowiec to chyba jakiś marketingowy żart.

Myślałem, że to porządna firma, więc dwa razy zdecydowałem się na zakup u nich.

1. Kupiłem panele i listwy boczne.

Gość na magazynie wydał mi panele. Potem poszedł na inny magazyn. W jednej ręce przyniósł listwę, w drugiej końcówki. Nie sprawdziłem na miejscu (mój błąd). Przyjechałem do domu i co się okazało? że to końcówki i łączniki są w zupełnie innym kolorze i do zupełnie innych listew.

Pojechałem i wymienili. Czyli udało się po dwóch wizytach.

Zakup 2. Kupiłem same listwy, bo chciałem wymienić w korytarzu. I co się okazało:

Zakup zrobiłem 31-10.2008.

Listwy były. Zakończenia sprawdziłem, czy pasują, ale nie mieli 3 prawych zakończeń.

Dodam, że jest to tzw. listwa cokołowa z wkładką kolor buk, czyli końcówki kolor brąz. Nie wydaje mi się, aby to była jakaś fanaberia. Brak złoceń i machoni. Zwykła normalna końcówka.

Sztuka kosztuje 74 gr., czyli jakieś tam 2,22 zł mi "są winni".

Niestety nie chodzi tu o pieniądze, tylko mój brak na korytarzu.

Castorama takich listew nie prowadzi, więc już zdążyłem 4 razy odwiedzić sęka. I co? I do dziś nie mają tego. Za to mają lewe - jakby to mogło mi pomóc.

Podsumowując: jak lubisz dobrze sprawdzać, co Ci sprzedają, masz dużo czasu i cierpliwości na robienie zakupów zapraszam do skorzystania z oferty firmy Sęk w Poznaniu.

W innym przypadku dobrze się zastanów i szukaj innej może, chociaż odrobinę mniej irytującej i wadliwej firmy.

Powodzenia i pozdrawiam

--

Dalrin

• 7 months później...

Roztrzepany maruda!, szuka najtańszej oferty i idzie do sklepu uważając, że jak ma do wydania 200 PLN to sprzedawca powinien go w tyłek całować, kupuje na raty głupie listwy, źle mu, że musi na różne magazyny chodzić, nie sprawdza co kupuje i jeszcze POK ( Poziom Obsługi Klienta) gościom liczy.

Nie jestem związany z Sękiem, ale nóż się otwiera jak się czyta o ludzkich dramatach z zaślepkami.

• 1 year później...