jagers77 27.11.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Mam na imię Wojtek, jestem w trakcie przeprowadzania wszelkiej papierologii spadkowej i wieczysto-księgowej aby juz wkrótce stać się pełnoprawnym właścielem domu jednorodzinnego z lat 60-tych , do kapitalnego remontu, położonego na ponad 90 arowej działce pod lasem gdzieś pomiędzy Dębicą a Tarnowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.11.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witaj! Mam na imie Andrzej. Papierologia mnie wykończyła. Dom budujemy między blaszakiem , a płotem sąsiada na 9 arowej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.11.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 cześć Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts