marekcmarecki 21.05.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Może ci się go uda oswoić i może jest i będzie zdrowy. Poza tym lisy to psowate, to może faktycznie... chociaż nie słyszałem coby ktoś miał lisa za kompla... Napiszę ci jeszcze, że od ostatniej zimy w mojej stodole lis sobie pomieszkuje, bo ja do tej stodoły to straaasznie rzadko zaglądam. Kilka razy widziałem jak się stamtąd "ulatniał" jak na "rancho" zajechałem. Poza tym kiedyś jak wszedłem, to też tak przy ścianie i po belce i na końcu kilka szczebli po drabinie na dół i chodu! Ale tak jakoś bez paniki to było. tak sobie myślałem, że może popatrzeć i pokopać w kupie styropianu, wełny i innych materiałów miękko-ciepłych, bo może to lisica jakaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizakop 21.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Niedaleko mojego miasta, w pewnej miejscowości turystycznej gospodarz przyniósł sobie kiedys z lasu małego wilczka. Oswoił go i trzymał na łańcuchu. Do czasu aż przyjechali przedstawiciele Parku Narodowego i go zabrali gospodarzowi. Wilk był nie zdolny do życia na wolności i wylądował w rezerwacie pokazowym żubrów. Parę lat później przywieźli mu wilczycę z Holandii . I tak sobie szczęśliwie żyli. Lisek też na pewno będzie bardziej szczęśliwy z pełnym żołądkiem niż przymierając głodem. Ja tam bym go dokarmiała i dała mu jakieś ładne imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 30.05.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 http://republika.pl/blog_uw_3055088/6782660/tr/lisek1.jpgŁadny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 31.05.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Nioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SkrzetuSkY1 23.11.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Hm, leśne pozdrowienie, a wszystkim "wkręciło" się łowiectwo. Jestem Leśnikiem z wykształcenia i przyrodoleśnego zamiłowania, bez związków z myśliwstwem; czuję się również pozdrowiony. DARZ BÓR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluszczyk 24.11.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hm, leśne pozdrowienie, a wszystkim "wkręciło" się łowiectwo. Jestem Leśnikiem z wykształcenia i przyrodoleśnego zamiłowania, bez związków z myśliwstwem; czuję się również pozdrowiony. DARZ BÓR! takich lubię Darz Bór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 27.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Darz Bór ja nie poluję z flintą ale polowania owszem z kolegami chodzę (na szczęście już nie w nagance ) a do tego uwielbiam dobrze przyrządzoną dziczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.12.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Darz, darz! Nie poluję, ale jestem leśnikiem z wykształcenia i planuję sobie zasadzić las jak już wrócę do Polski, tylko mi tam nie przyłazić z tymi strzelbami Pozdrawiam wszystkich A co się stało z liskiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 07.12.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Lisica bardzo podrosła.I stała się bardzo kumata.Przychodziła na zawołanie i jadła z ręki.Mam kilka filmików nakręconych jak się ze mną bawiła.Ale jednak zew natury zwyciężył i po hucznej imprezie (ognisko,bębny,gitary itd) wyniosła się.Trochę mi żal a z drugiej strony się cieszę że wróciła do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dla niej to nawet i lepiej. W końcu to jednak dzikie zwierzę było. Ale fajną z nią przygodę miałeś - może dasz jakiś filmik na youtube i się podzielisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 07.12.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Proszę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 08.12.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dziękujemy!!!! Śliczny był. Ciekawe jak radzi sobie samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts