magdallena99 28.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Rozumiem że, świetlówki oświetlają wnętrze, awęże stanowią tylko element dekoracjiAle jak to się ma do kosztu zakupu tych źródeł światła, i kosztu eksploatacji?Czy te koszty rosną proporcjonalnie do ilości tych świateł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 28.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ciociu Klociu, jaki to kolor? Biały ciepły czy biały krystaliczny? Wygląda super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate 25 28.01.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Polecam węża, ładnie wygląda, u nas jest tak: http://images49.fotosik.pl/252/a95404b30b395a0fmed.jpg fajny klimacik mogłabys napisać jakiego producenta cos dokładniej o tych weżach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka.em.ka 28.01.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 @ka.em.ka - moi panowie elektrycy w domowym warsztacie dopasowali długość taśmy idealnie do tego, co potrzeba. nie jest to wyższa szkoła jazdy, wystarczy znajomość tematu, tak więc - ograniczenie wymarami w przypadku taśmy wcale nie jest takie kłopotliwe nie twierdzę, że jest to kłopotliwe napisałam że można wyjście z tej sytuacji. ale tak jak piszesz - potrzebna jest znajomość tematu, po prostu trzeba sobie zdawać z tego sprawę...zgadzam się z Tobą. nie chcę żeby wyszło że jestem człowiekiem małej wiary jeśli chodzi o elektryków/ekipy remontowe - ale spotkałam się naprawdę z wieloma ekipami i baaaardzo różnymi jeśli chodzi o wiedzę i umiejętności...czasem warto powiedzieć coś co nawet wiedzą ( dopóki nie spytamy to nie wiemy...), żeby potem uniknąć spychologii. tylko i aż tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka klotka 30.01.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Szukałam producenta naszego węża na rachunku z hurtowni ale niestety nie jest napisany a opakowania brak. W każdym razie jest biały zimny i taki, że świeci dookoła równo, nie umiem tego fachowo wytłumaczyć ale jest to różnica między wężami. Szwagierka ma u siebie biały ciepły i taki co nie równo świeci dookoła. Ciężko go było ułożyć we wnęce,żeby równomiernie oświetlał sufit a zaznaczam,że jest potem różnica w końcowym efekcie. Kolor w sumie taki nijaki. Dlatego my zdecydowaliśmy się na tego naszego węża ledowego i nie żałujemy, choć przyznam się, że metr kosztował prawie 30zł.Wąż jest na 230V, układany ciągiem, do tego jeden zestaw przyłączeniowy. Wg zapewnień sprzedawcy, zresztą naszego kolegi, pobiera bardzo mało prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts