piotreek27 27.11.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witam , mam pytanko do bardziej doświadczonych majsterkowiczów odemnie dodam iż nie mogę znaleźć odpowiedzi na forum .Chodzi mi mianowicie o odnowienie podłóg a ściślej to mam już panele na podłogach ale chciałbym położyć nowe lepsze i zastanawiam się czy mogę je ułożyć na tych starych czy najpierw je usunąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 27.11.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 zalecam usunac stare panele.. zobaczysz czy sie nic pod nim nie dzieje, np. jakies pieczarki... poza tym efekt uginania sie paneli bedzie dwa razy mocniejszy niz teraz.. Oczywiscie da sie z tym zyc.Jezeli nie masz dobrego powodu zeby je zostawic to lepiej wywal.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts