inesb 27.11.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Poszukuję mebli do sypialni. Niby proste a jednak. Wystrój domu chcę utrzymać w kolorystyce czekoladowo - waniliowej i tak sobie wymyśliłam, że sypialnia będzie waniliowa. I tu zaczęły się schody. Chce łóżko, szafki nocne, komodę i szafę. Przejrzałam oferty Forte, Vox, Szynaka, BRW, Bydgoskich i innych mniejszych producentów - i nic. Te modele, które się mi podobają są ciemne. Jasnych jak na lekarstwo. Nie chcę białych ani sosnowych. Na razie w oko wpadły mi tylko te z Fabryki Wnętrz, tylko trochę mniej wpadła mi w oko ich cena. Bo szczerze mówiąc mogę na sypialnię przeznaczyć do 6 tys. Może znacie jeszcze jakiś producentów, a może sami macie sypialnię waniliową lub kremową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 27.11.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 romeo & julia z vox ci nie przypadla do gustu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inesb 27.11.2008 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 romeo & julia z vox ci nie przypadla do gustu ? Owszem, ta spodobała się mi, tylko, że ja wolałabym całą waniliową, a tam w najlepszym układzie będzie mieszana jabłoń-krem. Pewnie jak nic nie znajdę, to się zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bondzo83 28.11.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 A z niższej półki... Czy jasny Doors z BRW nie wpada choć troszkę w wanilię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 29.11.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 upewnij się czy w Romeo i Julia nie możesz zażyczyć sobie samej wanilii, tam chyba jest taka możliwośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts