Cpt_Q 28.11.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ... Samochód sprząta się raz na jakiś czas, więc po co wywalać kasę na dodatkowe doświetlenie. Za te dodatkowe W-aty bedzie trza płacić. słusznie dlatego - jak już wspomniałem, do krótkotrwałego pobytu typu wprowadzenie/wyprowadzenie samochodu, czy po prostu przejście przez garaż do domu, mam jeden reflektorek z czujnikiem ruchu i nie muszę pstrykać pstryczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kordian 03.01.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Dzisiaj odpaliłem swoje oprawy w garażu. Jest widno i jak dla mnie efekt jest zadawalający. Szczerze mówiąc spodziewałem się gorszego oswietlenia stąd też były moje dylematy i pytania na forum. W każdym bądź razie dzięki za rady i podtrzymywanie na duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 03.01.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 amen ! PS mam wkrecone dwie setki (w przepieknych oprawach a la piwnice PRL-u), jest OK, warsztatu nie prowadze wiec to az nazbyt zeby trafic na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 04.01.2009 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 ...mam wkrecone dwie setki... to zbyt proste i niepoparte rzetelną ekspertyzą gremium - na łatwiznę poszedłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.01.2009 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 mam wkrecone dwie setki ... jest OK, warsztatu nie prowadze wiec to az nazbyt zeby trafic na miejsce u nas się mówi: wypiłem dwie setki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 04.01.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 ...mam wkrecone dwie setki... to zbyt proste i niepoparte rzetelną ekspertyzą gremium - na łatwiznę poszedłeś wiem, wiem .... Greenpeace oflaguje mi chate i pewnie ktos sie przykuje do plotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts