lookazzz 27.11.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witam chciałem się dowiedzieć ile miejsca trzeba zostawić na drzwi?przykładowo mam w projekcie drzwi wejsciowe Wymiary w świetle ościeżnicy to 900 na 2100 rozumiem ze to jest wymiar w środku? powinienem do tego doliczyć grubość ościeżnicy i trochę miejsca na piankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revalidon 27.11.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Jak dla mnie są to wymiary otworu dla drzwi ze skrzydłem 80x204 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.11.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Witam chciałem się dowiedzieć ile miejsca trzeba zostawić na drzwi? przykładowo mam w projekcie drzwi wejsciowe Wymiary w świetle ościeżnicy to 900 na 2100 rozumiem ze to jest wymiar w środku? powinienem do tego doliczyć grubość ościeżnicy i trochę miejsca na piankę? Dobrze rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts