januszpiep72 27.11.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Jak zablokować tę cholerną reklamę z pieskiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblochu 27.11.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Mozilla Firefox plus Adblock Plus i nie na reklam - w pracy mam tego S...K.. >> eTeż mnie dobija ta psinaDo Mozilli polecam jeszcze jeden dodatek -NoScript Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 30.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Bardzo proszty sposób.Zapamiętać co jest natarczywie reklamowane i nie kupować.Ja tak robie, znikneły z mojej listy wszystkie produkty których używa przeciętny Polak i wiecie, co zauważyłam, że inne są o wiele lepsze, to nic że zazwyczaj droższe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts