12marek 08.01.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 ok, zapytałem, bo ja mam np. taką sytuację, że jeden mój sąsiad ma na dachu eternit, drugi obok budynek gospodarczy kryty papą a ja mam nową blachodachówkę, i zgadnij kto nie ma śniegu na dachu? Pewnie ten z eternitem Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 09.01.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ok, zapytałem, bo ja mam np. taką sytuację, że jeden mój sąsiad ma na dachu eternit, drugi obok budynek gospodarczy kryty papą a ja mam nową blachodachówkę, i zgadnij kto nie ma śniegu na dachu? Ten kryty papą bo to budynek nieogrzewany albo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 09.01.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ok, zapytałem, bo ja mam np. taką sytuację, że jeden mój sąsiad ma na dachu eternit, drugi obok budynek gospodarczy kryty papą a ja mam nową blachodachówkę, i zgadnij kto nie ma śniegu na dachu? Pewnie ten z eternitem Dobranoc pudło Ten kryty papą bo to budynek nieogrzewany albo mało. i znowu pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12marek 09.01.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Zaraz, zaraz, Są trzy budynki, ten nie, ten nie, to ciekawe który Chyba się pogubiłem Ale świadectwo energetyczne zdziała cuda. Przecież ważne co na papierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts