GosiaIAdam 28.11.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Hej, między krokwiami mamy 85cm, więc chcemy schody strychowe zrobić na wymiar między 80-85cm. Jednak jeden z producentów do którego wysłałem zapytanie odpowiedział, że każda skrzynia ma taką samą szerokość trepów - 35cm. Czy polecacie jakiegoś producenta schodów składanych, który wykonuje schody z szerszymi trepami? Są w ogóle tacy? Warunek - skrzynia musi mieć między 80 a 85cm. Niestety jak szukamy to najwięcej jest takich o szerokości 60 lub 70cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 01.12.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Heeej, czyżbyście wszyscy mieli typowe schody z trepami 35cm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atomic 02.12.2008 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Jednak jeden z producentów do którego wysłałem zapytanie odpowiedział, że każda skrzynia ma taką samą szerokość trepów - 35cm. Mówił prawdę. Jak mam schody strychowe firmy OMEN (nie pamietam wymiarów) z ociepleniem. Powiem szczerze, że mogliby się bardziej postarać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sky4 06.12.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 35 cm to jakoś dziwnie mało. Ja mam 70 cm, ale są seryjne nie na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 06.12.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Ja mam 70 cm, ale są seryjne nie na wymiar. Co masz na 70 cm szerkość stopni bo o nich mowa, czy całego pudła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts