Barbossa 28.11.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 czemu "znowu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 28.11.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 temu: krótka odpowiedź nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 28.11.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ok, byle by Twoje zdanie pozostało li tylko Twoim innych na to nie naciągaj (wyjątkiem jest Wgregor i mpoplaw) ps coś cytowanie nie workit, ja napisałem trochę inaczej, fakt, może ":" by pomógł a Autora proszę o rozdzielenie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 28.11.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Witam, mam nowy dom postawiony ściany 25cm ocieplony 10 cm styro i miesiąc temu położyli mi tynki gipsowe maszynowo. Do dnia dzisiejszego wychodzi z nich woda kropelkami i mam pytanie, czy jak przyjdzie np 10 stopni mrozu to mi to popęka ? Za 2 tygodnie będę robił wylewki mixokretem i się zastanawiam czy sobie nie odpóścić Poradźcie proszę Grzac i wietrzyc ,a posadzki odpusc sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciapek33 28.11.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Znalazłem "kozę" w domu i jutro zaczynamy grzanie a w pokojach bo wietrzenie jest cały czas, dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 28.11.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dołączam do tych "nieszczęśników" którzy mają ścianę 3W. Na dodatek właśnie skończyłem tynki kiedy na zewnątrz wilgoć prawie 100%. Chyba skisne... Bez przesady ... u mnie jest trociak, tynki powoli przesychają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts