Darcy 08.12.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Lyreco, zerknij na tabele: http://www.fotograf.fir.pl/e-foto/index.php Rozmiar do fototapety musi być gigantyczny. Rozmawiałam z fotografem w mojej firmie, który to potwierdził. Jeśli fototapeta ma być porządnej jakości, oryginalne zdjęcie musi być ogromne. Do druku w gazetach wykorzystuje się fotki 300 DPI. A co dopiero na ścianę 2,8 x 4 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 15.12.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Freszcie!!!! Sprawa ściany w kuchni zakończona! Foto wisi - świeżo przyklejone i mam nadzieję, że do jutra nie spadnie A tak to wygląda http://img527.imageshack.us/img527/5684/dsc0103wp.jpg http://img191.imageshack.us/img191/9865/dsc0120sm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 15.12.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 15.12.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 trzeba przyznać niezły czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Zdjęcie czadowe, ale szczerze mówiąc to coś bym z kolorem ścian zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 15.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 taka ściana, dla mnie też bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 15.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Zdjęcie czadowe, ale szczerze mówiąc to coś bym z kolorem ścian zrobiła. JoShi błagam! błagam! mercy! Musi jakoś wytrzymać remont trwał i trwał, w końcu (dżisas! co za ulga!) się skończył, strategicznie-bezpiecznie miała być w kuchni jasna żółć, tak więc zawisł... żonkil jakiś czy też inna roślinność I póki te ściany ciężko upaprane nie będą, póki kolor możliwy do rozpoznania będzie, póty pędzlem nie ruszę! (nie, żebym to ja sama malowała ale tak w przenośni ) dość mam remontów na dłuższy czas. A jak ktoś na kawkę do qchni wpadnie, to, celem uniknięcia dysonansu kolorostycznego, frontem do "uliczki" bądź też do reszty (z żółtą ścianą) usadzony będzie Gorsza sprawa, że dopiero jutro w pełnym blasku słonecznym (daj nam Panie trochę słońca!) będę mogła w pelnej krasie ocenić dzieło popełnione (chyba będzie lepiej wrócić wieczorem, kiedy łaskawsze światło będzie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.12.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A jak ktoś na kawkę do qchni wpadnie, to, celem uniknięcia dysonansu kolorostycznego, frontem do "uliczki" bądź też do reszty (z żółtą ścianą) usadzony będzie To lecę. Daleko to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 15.12.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A jak ktoś na kawkę do qchni wpadnie, to, celem uniknięcia dysonansu kolorostycznego, frontem do "uliczki" bądź też do reszty (z żółtą ścianą) usadzony będzie To lecę. Daleko to? Zapraszam!!! nie tak strasznie daleko, bo do Bytomia, będzie z 3 godzinki intercity Obiecuję, że będziesz siedzieć frontem do uliczki , a kawę zaserwuję jakąś z upgreadem, co by kolor ścian nieco rozmyty pozostał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 16.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Wygląda super! Chociaż ja dałabym bardziej wystylizowane krzesła, bardziej pasujące do ławeczki na tapecie. Ale to tylko moja fanaberia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 16.12.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Wygląda super! Chociaż ja dałabym bardziej wystylizowane krzesła, takie bardziej pasujące do ławeczki na tapecie. Ale to tylko moja fanaberia. eeee tam fanaberia, byłoby idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.12.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ładnie, aż chce się zasiąśc na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarthaB 16.12.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Freszcie!!!! Sprawa ściany w kuchni zakończona! Foto wisi - świeżo przyklejone i mam nadzieję, że do jutra nie spadnie A tak to wygląda pięknie, cudownie, wspaniale. tez tak chcę!! pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giness 16.12.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Besta77 no zbieram szczenę z podłogi Pięknie to wyszło, niesamowite wrażenie na zdjęciach, a co dopiero na żywo... Zrób zdjęcie z większej perspektywy. Gratuluję wspaniałego pomysłu i niesamowitej jego realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 16.12.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 o kurde,rewelacja!!!!!!!!! robi wrazenie.gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 16.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 besta, jest super! a jak oceniasz jakość tapety? Czy z bliska elementy się nie rozmywają? Ile dokładnie Cie to kosztowało i podaj proszę dokładne wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 16.12.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Kurcze! Bardzo Wam dziękuję!! Lyreco7 - co do jakości - powiem, że jestem miło zaskoczona Kiedyś zamawiałam plakaty do powieszenia w ramkach, trochę większe niż A4 i stwierdziłam, że mniej więcej taką samą lekką pikselozę (przy spojrzeniu z bliska) to druknęłabym sobie sama na swoim sprzęcie. A fototapeta naprawdę ok Nie ma pikselozy, nie mam wrażenia, że się rozmywa, chociaż np. donica stojąca koło tej ławeczki nie jest strrrrasznie ostra, ale raczej nie jest to kwestia wydruku tylko kompozycji zdjęcia i ustawienia ostrości. Inwestycja: 707 zeta (firma pokryła koszt przesyłki, zresztą bardzo miły kontakt, po wstępnym pytaniu na gg Pani za moment przesłała mi projekt tego zdjęcia z czerwienią wokół drzwi). Wymiary: wys. 290, szer. 400 cm. Darcy, Malmuc - pomysł wart grzechu Obawiam się tylko czy takie fajne stylizowane krzesła pasowałyby do mebli... Bo przecież było na odwrót tzn. najpierw kolor ścian, potem kolor i styl mebli, a dopiero teraz - rok później pojawiła się ściana A szczerze mówiąc.. krzesła po prostu zabrałam z biura... i tak rok już stoją Giness - z większej perspektywy się nie da (chyba, że dziurę w ścianie wybiję..). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 08.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 podciągam tematmnie z kolei interesuje ozdabianie klatki schodowej nierozerwalnie łączącej się z holem i salonem tzn. ten sam kolor sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 08.01.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 podciągam temat mnie z kolei interesuje ozdabianie klatki schodowej nierozerwalnie łączącej się z holem i salonem tzn. ten sam kolor sciany Rena - jeśli jeszcze nie wpadłaś na ten wątek to rzuć okiem http://forum.muratordom.pl/inspiracje-sciany-klatki-schodowej,t150657-60.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 10.01.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Ło matko, ale mnie tu długo nie było ... fajne rzeczy pokazujecie dziewczyny, oby tak dalej A ja dalej dobieram dodatki, ostatnio wyczaiłam po drugiej stronie granicy (znaczy jakieś 25 km od mojej wioski ) fajowskie szklane pojemniki na świece, takie windcandles, które sprzedają razem z dużymi kremowymi świecami - ślicznie wyglądają porozmieszczane po kątach stajenki poza tym wrocił temat tapet na korytarz i szperam po internecie - może któraś z was widziała jakieś fajne jasne, kremowe, retro ... ? Zapodajcie linka koleżance, plisssss .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts