Wysoki połysk 10.01.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jak kleiło sie tą fototapetę?Zamawiałaś zwykłą czy na flizelinie?I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 10.01.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 jesoo,pięknie Chyba pomyślę głębiej nad hollem Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asik2605 11.01.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Besta77 fototapeta przepiękna! Wszystko wydaje się takie realne, że tylko biegać po tej uliczce. Jestem pod wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 12.01.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Wysoki połysk - jeśli pytanie było do mnie to zeznaję: kleiło się całkiem spoko na zwykły klej do tapet, a foto jest zwykła, bez fizeliny. Asik2605 - dzięki Izamamagabora - myśl na hollem jednak fototapety dają niesamowite możliwości i dekoracji i kreowania przestrzeni. I wrzuciłaś tu słówko - klucz GŁĘBIEJ o tą właśnie głębię (oczywiście w innym kontekście) mi chodzi. Troszkę u mnie nie wyszło to tak jak trzeba. Fototapeta jest wielka, kuchni może nie mam jakiejś strasznie małej, bo 3x5 m, ale właśnie na dłuższej ścianie jest to zdjęcie. I mam wrażenie, że ta uliczka jest "za blisko" Jak będziecie przymierzać się do konkretnej fototapety w określonym miejscu to radzę wyobrazić sobie/zaprojektować jak to dokładnie będzie wyglądać. Jeśli tą moją uliczkę przykleiłabym w dużym pokoju i patrzyła na nią z odległości 4-5 metrów wrażenie byłoby zupełnie inne. Faktycznie pojawiłaby się przestrzeń i głębia. W kuchni ta uliczka wyglądałaby lepiej, gdyby zdjęcie było zrobione z większej perspektywy, wtedy uliczka, te budynki itd byłyby troszkę dalej i wyglądaoby to lepiej. Nie jest źle ale trzeba uważać, żeby przy dużych rozmiarach fototapet nie przytłoczyć pomieszczenia - nie samym zdjęciem (to też kwestia kolorystyki całego pomieszczenia - dlatego u mnie jest czarno-białe z czerwonym akcentem), ale właśnie jego perspektywą. Nie wiem czy jasno to opisałam ale mam nadzieję, że da się zrozumieć o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.01.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jesli kogos interesuje to na wczesniej podawanej stronie maja wyprzedaz styczniowahttp://www.dekoria.pl/offer/group/49/wyprzedaz-produktow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 19.01.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 W Piotrze i Pawle natknęłam się na fajne, trochę retro, białe, pojemniki do kuchni (mąka itp.), pochodza one z tej firmy: http://www.jolipa.be/site.asp?taal=de&content=2&subcontent=1Niestety nie mogę namierzyć tych rzeczy w necie na rodzimych stronach, czyżby PiP miał wyłączność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts